AcasăNewsDescoperire incredibilă! Tânără găsită ascunsă într-o geantă, la PTF Curtici. Unde ar...

Descoperire incredibilă! Tânără găsită ascunsă într-o geantă, la PTF Curtici. Unde ar fi vrut să ajungă

foto cu caracter ilustrativ/sursa: Facebook - Poliţia de Frontieră Română

Descoperire mai puțin obișnuită la vamă, într-un tren care circula din București spre Budapesta.

O femeie în vârstă de 20 de ani a fost găsită ascunsă într-o geantă, la Vama Curtici. Geanta se afla în trenul București Nord – Budapesta.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat o femeie din Siria care a încercat să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, ascunsă în bagajul fratelui ei, cetățean german”, a anunțat luni, 5 februarie, Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

Bărbatul avea asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă

Descoperirea a fost făcută recent, și anume la primele ore ale zilei de duminică. Un control pe care l-au făcut polițiștii de frontieră au scos la iveală situația de-a dreptul incredibilă. În interiorul unei genți „voluminoase” s-a descoperit că stătea pitită o tânără. După ce a fost găsită femeia, oamenii legii au făcut verificări, stabilind că tânăra și bărbatul – intrat și el în vizorul polițiștilor – sunt frați.

Polițiștii de frontieră au aflat și o primă posibilă explicație pentru această metodă la care au recurs cei doi – femeia ar fi vrut să ajungă la familia sa, aflată într-un stat din Europa. „În data de 04.02.2024, în jurul orei 05:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o persoană de sex feminin.

Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați. De asemenea, au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei”, se mai precizează în comunicatul Poliției de Frontieră.

În cazul de față se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, „la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun” – au mai transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

author avatar
Andrei Coman
437 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai si frac- su cum o fi intrat in Germania? Acu’ e cetatean german, onorabil, din Siria.
    Cu dosar penal, ar trebui.
    Asa isi aduce toata familia.
    Acum catva timp au fost gasiti in genti doi nepalezi..

  2. Vad ca are si basma pe cap. Bagata un pic la puscarie dupa care trimisa in raiul ala sirian.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger