AcasăNewsDescoperire cutremurătoare lângă București în plină pandemie. Viața locuitorilor este în pericol

Descoperire cutremurătoare lângă București în plină pandemie. Viața locuitorilor este în pericol

Polițiștii de la Serviciul Arme Explozibili și Substanțe Periculoase Ilfov împreună cu Garda de Mediu au efectuat, vineri, 13 percheziții la domiciliile mai multor persoane fizice și juridice, fiind acuzate că nu au respectat măsurile privind eliminarea deșeurilor medicale periculoase.

Perchezițiile au avut loc în llfov, Dolj și București. Autoritățile au audiat, până în prezent, 16 persoane.

În urmă cu o lună de zile, mai exact pe data de 12 mai, polițiștii de la IPJ Ilfov au descoperit în localitatea Dobroiești (Ilfov) tone de deșeuri aruncate chiar la marginea acestei localități, potrivit dcnews.ro

La momentul respectiv, a fost reținut un tânăr de 31 de ani care a fost surprins aruncând deșeuri periculoase. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit  IPJ Ilfov, în urma perchezițiilor, a fost indisponibilizată o autoutilitară, au fost ridicate documente care atestă trasabilitatea deșeurilor medicale periculoase și a fost închisă temporar activitatea unei societăți comerciale din județul Dolj, aplicându-i-se totodată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
279 afisari

2 COMENTARII

    • Organele abilitate sa-i stabileasca identitatea acestui nemernic care se crede Vlad Tepes si sa-l interneze langa ceilalti care se cred Napoleoni !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger