AcasăNewsDescoperire cutremurătoare într-un apartament din Baia Mare. A intervenit poliția

Descoperire cutremurătoare într-un apartament din Baia Mare. A intervenit poliția

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Descoperire cutremurătoare într-o locuință din Baia Mare. Poliţiştii au mers la faţa locului, la fel și pompierii și cei de la SMURD.

Oamenii legii din Baia Mare au făcut o descoperire macabră într-un apartament din oraș. Totul, după ce o patrulă a Poliţiei Locale din municipiu, care se afla pe Bulevardul Bucureşti, a fost sesizată că dintr-un apartament se simte un miros foarte greu.

Polițiștii au mers la fața locului. Constatând că aspectele sesizate se confirmă, au cerut sprijin de la pompieri. Astfel că în zonă au ajuns rapid un echipaj de la descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje ale poliţiei. Pompierii s-au văzut nevoiți să spargă ușa apartamentului, pentru a putea pătrunde în interiorul locuinței.

Nu se știe exact, deocamdată, cum a sfârșit bărbatul

Acolo au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani, potrivit Antena3. Nu se știe încă ce anume s-a întâmplat și cum a sfârșit bărbatul, însă, dintr-o primă examinare a trupului neînsuflețit nu s-au observat urme de violență.

Cadavrul va fi dus la morga Spitalului Judeţean din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei. Procedura ar urma să le dea oamenilor legii informații importante cu privire la cauza morţii omului.

Potrivit sursei citate, vecinii au precizat că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni. Totodată, angajatorul lui a confirmat faptul că acesta nu s-a prezentat la locul de muncă, în ultimele zile.

author avatar
Andrei Coman
422 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger