AcasăNewsDescoperire ca-n filmele HORROR la săpăturile pentru drumul expres Craiova-Piteşti! (VIDEO)

Descoperire ca-n filmele HORROR la săpăturile pentru drumul expres Craiova-Piteşti! (VIDEO)

sit arheologicDescoperire ca-n filmele HORROR la săpăturile pentru drumul expres Craiova-Piteşti!

Muncitorii de pe şantierul drumului expres Craiova-Piteşti au avut parte de o descoperire demnă de filmele horror. Ei au găsit mai multe gropi cu oseminte.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că pe raza satului Gîrleşti, comuna Gherceşti, a fost descoperit un sit arheologic cu ocazia efectuării lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti, fiind efectuate mai multe săpături arheologice de către reprezentanţii Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia în baza autorizaţiei pentru cercetarea arheologică preventivă emisă de Ministerul Culturii”, arată în comunicatul IPJ Dolj.

Sit arheologic, pe şantier

Sursa citată menţionează că în situl arheologic pe o porţiune de aproximativ un kilometru se găsesc mai multe gropi făcute de către arheologii Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia, iar in unele gropi se găsesc oseminte.

Poliţiştii au mai precizat că cele mai multe gropi sunt acoperite cu folie de plastic, paza acestora fiind asigurată de către o societate de profil contractată de către societatea care efectuează tronsonul 1 al drumului expres.

author avatar
Andrei Ștefan