AcasăNewsDescinderi la Spitalul de Arsi din Capitala. Medici, acuzati ca ar fi...

Descinderi la Spitalul de Arsi din Capitala. Medici, acuzati ca ar fi facut ilegal operatii estetice si deconturi frauduloase

Politistii si procurorii bucuresteni au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese, dar si la Spitalul de Arsi din Capitala, in acest caz fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale acuzate ca ar fi facut operatii estetice ilegal.

Medicii sunt suspectati ca faceau internari in baza unor diagnostice false si realizau ilegal operatii estetice in spitale. Este vorba despre implanuri mamare sau fesiere, vaginoplastie sau rinoplastie, insa pacientele care beneficiau de aceste operatii estetice nu aveau probleme medicale. In total, se pare ca incasau din spaga intre 15.000 si 20.000 de euro pe luna, spun procurorii, citati de antena3.ro.

Cadrele medicale vizate ar fi cerut mita sume importante de bani, pentru efectuarea operatiilor si ar fi decontat ilegal serviciile medicale, in baza diagnosticelor false, in dauna Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Se pare ca printre persoanele care si-au „imbunatatit” aspectul pe bani publici sunt si mai multe vedete din showbiz.

Foto: stiri.rol.ro

author avatar
Alina Costache
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger