AcasăNewsDescinderi la clanul Cămătarilor! Cum i-a primit un „locotenent” pe mascați? Imagini...

Descinderi la clanul Cămătarilor! Cum i-a primit un „locotenent” pe mascați? Imagini interzise minorilor (FOTO)

descinderiA vrut să fure casa de marcat din supermarket, dar a fugit cu cântarul. Cum le-a explicat asta hoţul poliţiştilor

Au fost descinderi în forță la clanul Cămătarilor, miercuri dimineață. Mai mulți membri care șantajau și amenințau agenți economici au fost duși la audieri la sediul DIICOT.

Trupele de intervenţie ale poliţiei au publicat imaginile din timpul perchezițiilor. Unul dintre interlopi a deschis gol-puşcă uşa mascaţilor care veniseră să-l salte. Acesta a fost pus la pământ de oamenii legii și dus la audieri, împreună cu alte 15 persoane.

captură video

Locotenenți ai Cămătarilor, ridicați de DIICOT

Şaptespezece percheziţii au loc miercuri dimineaţă în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, la persoane acuzate şantaj, sumele obţinute prin ameninţări violenţă ajungând până la 500.000 de euro.

”La data de 26.05.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul Serviciului Investigaţii Criminale şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei au pus in aplicare 17 mandate de percheziţie domiciliară şi 16 mandate de aducere, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, intr-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi abuz în serviciu”, anunţă DIICOT.

De la sfârşitul anului 2020 şi până în prezent a fost documentată activitatea unui grup infracţional organizat ai cărui membri s-ar fi specializat în săvârşirea unor infracţiuni de şantaj, constând în recuperarea unor sume de bani de la diverşi agenţi economici, până la valoarea de 500.000 euro, prin utilizarea de ameninţări si violenţe, potrivit comunicatului DIICOT.

Cercetările sunt continuate de către procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei. Persoanele vor fi duse pentru audieri la sediul DIICOT.

author avatar
Andreea Vlad