AcasăNewsDescinderi DIICOT la clanul Raim din Mangalia: 25 de persoane duse la...

Descinderi DIICOT la clanul Raim din Mangalia: 25 de persoane duse la audieri

clanul RaimDescinderi DIICOT la clanul Raim din Mangalia: 25 de persoane duse la audieri

DIICOT și polițiștii de la crimă organizată din Constanța au descins în dimineața zilei de joi, 17 iunie, la membrii clanului Raim. Anchetatorii au descoperit că aceștia erau implicați în infracțiuni grave.

44 de percheziții au avut loc la clanul Raim din Mangalia, acuzat de cămătărie și proxenetism în Germania și Austria. Sumele de bani obținute din activitatea de cămătărie și proxenetism ar fi fost folosite pentru cumpărarea de imobile și autoturisme sau investite în construcția unor imobile.

La sediul DIICOT – ST Constanța vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 25 de persoane, transmit reprezentanții DIICOT.

Liderul clanului Raim a devenit investitor imobiliar

Clanul Raim își exercită influența în Mangalia, acolo unde locuiește și șeful grupării, Iuzeir Raim. În trecut, membrii grupării interlope se ocupau de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, însă de câțiva ani au început să facă afaceri cu imobiliare.

Raim Iuzeir a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe dosare privind infracțiuni de corupție, înșelăciune, șantaj sau amenințări cu acte de violență, scrie Replicaonline.ro.

De asemenea, acesta a stat după gratii timp de 3 ani pentru șantaj. Ultimul scandal în care acesta a fost implicat a fost în iulie 2020. Mai exact, la finalul lunii iulie a anului trecut a fost trimis în judecată alături de alte 4 persoane, într-un dosar de lovire sau alte violențe.

De ani buni, clanul Raim se afla în conflict cu o altă grupare interlopă, clanul Beinur.

author avatar
Andreea Vlad
727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger