AcasăNewsDescindere cu scandal la casa primarului din Ștefănești. Polițiștii au plecat cu...

Descindere cu scandal la casa primarului din Ștefănești. Polițiștii au plecat cu mai multe documente. Ce acuzații i se aduc

perchezitiiDescindere cu scandal la casa primarului din Ștefănești. Polițiștii au plecat cu mai multe documente. Ce acuzații i se aduc

Mai multe percheziții au fost demarate joi dimineața în localitatea Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov. Polițiștii au descins la cinci adrese, printre acestea aflându-se și casa primarului.

Una dintre percheziții are loc și la sediul Primăriei din Ștefăneștii de Jos, conform Realitatea Plus. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre un dosar care vizează mai multe infracțiuni, inclusiv de viol, dar și alte fapte grave.

După verificări, persoanele vizate vor fi duse la audieri pentru a da explicații polițiștilor. Perchezițiile sunt efectuate de Serviciul Investigații Criminale.

Scandal la casa primarului

A fost și un mic scandal la casa primarului din Ștefăneștii de Jos. Potrivit Antena 3, susținătorii şi rudele edilului s-au adunat în faţa casei acestuia şi au început să se certe cu cei de la Poliție. Anchetatorii au ridicat mai multe documente, care să poată proba fapta de viol.

Momentan nu există foarte multe detalii despre ce s-a întâmplat mai exact, cine ar putea fi victima și dacă ar fi fost vorba de o plângere care a pornit toată această anchetă.

Verificări au loc joi și la primăria din Iași. Tot joi, procurorii DIICOT și angajații din Poliție desfășoară mai multe percheziții în alte județe din țară. Acțiunile, care au loc în județele Ilfov, Vrancea, Bacău și Suceava, vizează infracțiuni precum contrabanda cu țigări și traficul de migranți.

author avatar
Andreea Vlad
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger