AcasăNewsDeputatul Ion Stan, la Parlament: Nu imi dau demisia!

Deputatul Ion Stan, la Parlament: Nu imi dau demisia!

(foto: rtv)

Ion Stan a declarat, miercuri, ca nu va demisiona din Parlament, desi liderul PSD Victor Ponta i-a sugerat ca ar fi mai bine sa renunte la functia de deputat si sa se puna la dispozitia Justitiei.

(foto: rtv)

Politicianul, acuzat de trafic de influenta, s-a prezentat, miercuri, la Camera Deputatilor pentru a consulta referatul intocmit de procurorii DNA si trimis in Parlament pentru avizarea cererii de arestare a deputatului. Stan a declarat ca nu-si va da demisia pentru acuzatiile aduse, si a refuzat sa vorbeasca despre convorbirile interceptate de DNA, in care apare si numele ministrului mediului, Rovana Plumb.

Parlamentarul a fost audiat de trei ori pana in prezent, in dosarul in care este acuzat ca a luat bani pentru campanie, promitand in schimb contracte cu statul. Totodata, procurorii DNA il cerceteaza si pentru ca ar fi primit, in perioada mai-iunie 2009, in mod indirect, in beneficiul PSD, produse pentru campania electorala in valoare de aproximativ 100.000 de euro. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor s-a reunit miercuri pentru a discuta cazul deputatului. Secretarul Camerei, Georgian Pop, a anuntat ca pana la data de 1 decembrie, Comisia juridica a Camerei Deputatilor trebuie sa intocmeasca un raport.

author avatar
Alina Costache
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger