AcasăNewsDeputatul Giurgiu vrea Partidul Fraierilor: "Sunt sigur ca vor fi sute de...

Deputatul Giurgiu vrea Partidul Fraierilor: „Sunt sigur ca vor fi sute de mii de oameni”

Mircia Giurgiu

Pe scena politica autohtona ar putea aparea, in urmatoarele luni, o noua formatiune: Partidul Fraierilor. Deputatul independent Mircia Giurgiu sustine ca intentioneaza sa infiinteze un partid la care sa adere persoanele „fraierite” in relatia cu statul sau cu autoritatile.

 

Mircia Giurgiu

Deputatul independent Mircia Giurgiu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ideea infiintarii acestei formatiuni a venit din partea unui participant la protestele din Piata Unirii din Cluj. „Intentionez sa infiintez Partidul Fraierilor, dar dupa alegerile locale, in functie de cati oameni vor adera la acest proiect. Ideea a venit de la un participant la protestele din Piata Unirii, care a spus ca ar trebui sa infiintam un astfel de partid al fraierilor, unde fiecare membru sau cei care au fost fraieriti de stat, de autoritati sau de o alta persoana sa vina sa isi spuna povestea. Vrem sa fie invatatura de minte altora, sa stie cei care se vor afla intr-o situatie asemanatoare sa se fereasca. Sunt sigur ca vor fi sute de mii de oameni”, a spus Giurgiu, conform Mediafax.

Noua formatiune ar urma sa aiba sloganuri ca „Sa nu faceti ca noi” sau „Cine face ca noi, ca noi sa pateasca”, a mai precizat Giurgiu, adaugand ca partidul sau s-ar axa in principal pe informarea cetatenilor.

Mircia Giurgiu a intrat in Parlament in 2004, pe listele PRM, care a semnat un protocol cu Blocul National Sindical, Giurgiu fiind anterior lider de sindicat. In anul 2008, Giurgiu a fost ales deputat pe listele PDL, partid din care a fost exclus in martie 2011. De atunci, acesta este deputat independent.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger