AcasăNewsDeputatul Florin Popescu, acuzat de conflict de interese, ajunge din nou in...

Deputatul Florin Popescu, acuzat de conflict de interese, ajunge din nou in fata procurorilor

Deputatul Florin Popescu ajunge din nou in fata procurorilor, dar nu pentru explicatii in dosarul in care este acuzat ca a dat mita pui la rotisor in campania pentru alegerile locale din 2012, ci intr-un caz nou, deschis de Parchetul General la sesizarea ANI.

Inspectorii de integritate sustin ca deputatul s-a aflat in conflict de interese in perioada in care era presedintele Consiliului Judetean Dambovita. Iinspectorii au trimis inca din luna aprilie a anului trecut o sesizare in care se arata ca in perioada in care Florin Popescu a ocupat functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita s-ar fi aflat in conflict de interese.

In acea perioada el a semnat in calitate de presedinte de CJ un contract cu o firma la care fusese asociat inainte de a intra in administratia publica. Contractul avea o valoarea de putin peste 220.000 de euro, noteaza digi24.ro.

De asemenea, Florin Popescu ar fi cerut, tot in anul 2012, de la un om de afaceri peste 60 de tone de carne de pui care a fost impartita ulterior electoratului din judetul Dambovita.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger