AcasăNewsDeputatul Boldea a taiat-o din tara

Deputatul Boldea a taiat-o din tara

Mihail Boldea a reusit sa dispara inainte sa-i bata politistii la usa

De cateva zile bune se tot vorbeste despre arestarea iminenta a deputatului Mihail Boldea, acuzat de procurori de fals, uz de fals si inselaciune.

Mihail Boldea a reusit sa dispara inainte sa-i bata politistii la usa

Dupa ce suspectul a ramas fara imunitatea parlamentara, procurorii au vrut sa-l audieze, dar au descoperit ca deputatul, acuzat ca ar fi dat un tun imobiliar de peste doua milioane euro, nu mai poate fi gasit. S-a emis un mandat de aducere pe numele sau, dar, in final, autoritatile au fost nevoite sa recunoasca faptul ca politicianul a spalat putina. ”Deputatul Mihai Boldea a parasit Romania sambata, pe frontiera terestra, el urmand sa fie dat in urmarire generala si internationala”, au anuntat aseara  procurorii DIICOT.

De asemenea, acestia au precizat  ca au cerut arestarea preventiva in lipsa a lui Boldea, pe care il acuza de constituirea unui grup infractional organizat. Dincolo de anuntul sec, institutiile abilitate nu au putut sa explice cum a fost posibil ca deputatul sa treaca nestingherit  granita, mai ales dupa ce declarase public ca vrea sa vanda totul si sa plece din Romania.[poll id=”224″]

author avatar
Toni Matei
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger