AcasăNewsDeputatul Aura Vasile lasa PSD-ul cu pantalonii in vine

Deputatul Aura Vasile lasa PSD-ul cu pantalonii in vine

Desi a promis ca revine in PSD, Aura Vasile a ales sa mearga alaturi de UNPR

In timp ce social-democratii sustineau sus si tare ca Aura Vasile este membru PSD, progresisti lui Gabriel Oprea se laudau cu numirea acesteia in functia de vice al UNPR Bucuresti.

Desi a promis ca revine in PSD, Aura Vasile a ales sa mearga alaturi de UNPR

Dupa ce in decembrie 2011 a agitat apele in PSD cu demisia si puseul de tensiune, Aura Vasile a reusit inca o data sa-i puna intr-o situatie jenanta pe fostii colegi de partid. Si asta pentru ca anuntul privind desemnarea ei in functia de vicepresedinte al filialei municipale a UNPR a venit la doar cateva zile dupa ce social-democratii afirmau prin Parlament ca Aura Vasile „activeaza in grupul PSD din Camera Deputatilor”. Informatie pentru care erau dispusi sa bage mana-n foc desi, in plen, cererea privind revenirea de la UNPR la PSD nu a mai apucat sa fie citita niciodata.

Profitand de aceasta mica scapare si profund nemultumita de schimbarile care au avut loc la nivelul organizatiei PSD Bucuresti, indepartarea vechii echipe de conducere si numirea Ecaterinei Andronescu in functia de presedinte interimar, printre altele, Aura Vasile a ales sa se desparta de fostii colegi si sa mearga pe mana lui Gabriel Oprea. Asa se face ca Biroul Politic Permanent al Organizatiei UNPR Bucuresti i-a oferit imediat functia de vicepresedinte al filialei, punand-o astfel de-a dreapta lui Neculai Ontanu in batalia electorala pentru Capitala.

[poll id=”210″]

author avatar
Victor Paun
1.679 afisari

9 COMENTARII

  1. PARTIDELE SUNT UN MAGAZIN? <<Asa se face ca Biroul Politic Permanent al Organizatiei UNPR Bucuresti i-a oferit imediat functia de vicepresedinte al filialei, punand-o astfel de-a dreapta lui Neculai Ontanu in batalia electorala pentru Capitala.
    TALCIOC CURAT. ALEGERI SE MAI FAC?

  2. Mi-e sila…Si mila. Traseista, inteleg, dupa cum ii suna interesul aleia, dar sa ajunga direct in functie, cand sunt atatia uneperisti care vor si ei un ciolan…mda! Penibila politichie romaneasca.

  3. Mamaie,locul matale dupa mine ar fi la casa de pensii sau la Ana Aslan.Oricum, de ales te mai alege…..

  4. Acum mai linge blide pe la cantina UNPR, dupa care v-a lua in primire o…. tigaie cu coada lungaaaa//coborand la munca de jos ,,, tovarasi.ca si acolo este nevoie de cadre calificate in…tradare. Cinne o mai baga in sesma pe aceasta BABA in afara de tov. Gabriel/?

  5. O simpla rampandula, sa ne apuce de rima,ce a plecat la partidul de rahat vazand ca nu mai pupa candidatura pe listele fostului sau partid.Inca o traseista politica ce si-a pus rochia in cap ca sa o mai bage lumea in s(z)eama pe aceasta baba.Cata curvasarie si la politicienii astia plin de bani si de ifose maronii ce put tare de la mare distanta.

  6. BAI TAMPITI UNPR-ISTI,DUPA CE TZATA ASTA V-A TABACIT CURU CU TOT FELUL DE INJURII,VOI O PRIMITI CU BRATELE DESCHISE??CUMPARATI-I O PUNGA CU RUDOTEL SI LA PENSIE CU BABA-NEBUNA-TRASEISTA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger