AcasăNewsDeputatii nu se dau dusi la psihiatru

Deputatii nu se dau dusi la psihiatru

Alesii au facut ce au facut si au sarit peste votul final

Desi aveau o ordine de zi incarcata, deputatii au facut frumos pana la plecarea Regelui Mihai I din Parlament, dupa care au taiat-o care incotro.

Alesii au facut ce au facut si au sarit peste votul final

Dupa sedinta solemna de ieri dimineata, alesii s-au fofilat asa cum stiu ei mai bine. Pe dupa coloane, pe dupa bufet, usor-usor mai toti s-au evaporat. Anticipand cheful de munca al colegilor, Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis sa se sara peste sesiunea de vot final.

Si asta in conditiile in care pe ordinea de zi se aflau proiecte de legi legate de sistemul public de pensii, combaterea evaziunii fiscale dar si Legea privind examinarea psihologica si psihiatrica a aspirantiilor la functii de demnitate publica.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
113 afisari

1 COMENTARIU

  1. fara acest examen vom avea la institutiile pt drepturile omului subordonate parlamentului, personaje bolnave, fara caracter, bolnave dupa functii, dornice de parvenire, fariseism, nonvalori din grefiere, dactilografe, striperi, manichiuriste, etc de a ajunge secretari de stat, parlamentari, sefi de instiitutii centrale. si au ajuns prin ipocrizie, CV fabricat, fals in declarii privind necolaborarea cu serviciile secrete cu care si acum colaboreaza.vedeti numitii si alesii de parlament in anii 2010-2011

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger