AcasăNewsDeputat exclus din PMP dupa votul la Codul penal

Deputat exclus din PMP dupa votul la Codul penal

Felul in care a votat, miercuri, legea ce aduce modificari Codului penal l-a costat pe deputatul Adrian Mocanu.

Pe motiv ca nu ar fi facut front comun cu restul taberei PMP, in conditiile in care se anuntase ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara vor vota impotriva adoptarii noului Cod penal, deputatul in cauza a fost dat afara din partid.

De altfel, numarul 1 din PMP a transmis, chiar de la tribuna salii de plen, unde s-au votat modificarile Codului penal, ce decizie s-a luat in privinta lui Adrian Mocanu. „Vreau sa anunt oficial aici, in plenul Parlementului, ca un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD si ALDE este exclus din partidul nostru, domnul Mocanu”, a subliniat Eugen Tomac, anuntul sau fiind primit cu cateva aplauze.

Totodata, Tomac a ales sa mai puncteze ca „legile trebuie sa faca dreptate pentru toti romanii, nu doar pt cei pe care dvs. vreti sa-i protejati”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
283 afisari

1 COMENTARIU

  1. VEDETI CE PRIVIRE LIPSITA DE INTELIGENTA ARE PLAVANUL . ASEMENEA GUNOAIE UMANE AU DISTRUS ROMANIA IN ULTIMII 28 DE ANI
    Modificările la CODUL PENAL sunt facute de catre faptuitorii, HOTI, DERBEDEI, GOLANI, ETC pentru a beneficia HOTII, BANDITII, TICALOSII, TRADATORII ,ETC. Desi DREPTUL este consacrat pentru APARAREA VICTIMILOR ele nu sunt consultate si nu participa la elaborarea legilor penale .Dar nu participa nici ELITELE ori SPECIALISTI IN DREPT , DE RENUME . IN ACEASTA SITUATIE in cazul lui DRAGNEA care a furat de la copii amariti si flaminzi , fara parinti si nu numai acuzatia de ABUZ IN SERVICIU trebuie schimbata in ACTIUNE CRIMINALA, IMPOTRIVA CELOR NEPUTIINCIOSI ORI NEJUTORATI SAU INTREPRINSA PENTRU SARACIREA POPULATIEI , ORI PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger