AcasăNewsDepresia a mai "UCIS" un tânăr din România. Dramă într-un cămin studenţesc...

Depresia a mai „UCIS” un tânăr din România. Dramă într-un cămin studenţesc din Piteşti

depresie

Scene de groază, luni, într-un cămin studențesc din Pitești. Un tânăr a fost găsit spânzurat. Apropiaţii au spus că bărbatul se afla sub tratament pentru depresie.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a spânzurat în scara căminului

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

În dimineața de 1 mai, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un cămin studențesc din Pitești, a fost găsit un tânăr spânzurat.

Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului. Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a anunţat poliţia argeşeană.

Aşadar, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

author avatar
Andrei Ștefan
437 afisari

9 COMENTARII

  1. Sat fara ciini . Colegii nu intreaba de tine atunci cind nu ai mincare, bautura sau alte timpenii. Oras de provincie, 40% pensionari, majoritatea au un puternic sentiment de fudulie, o incredere amuzanta in ceea ce fac si cum se prezinta ! Leordeni, 35 km, dar saracul a suferit singur in caminele studentesti unde este murdar si bate usile de perete ! Probabil nici nu mincase ! Sa-i fie tarina usoara !

  2. „care urma tratament antidepresiv”

    -care DE FAPT poate exacerba tendintza suicidara,
    scrie pe prospect,doctorii numesc asta „reactie paradoxala”!!!!!!!!!!!!
    (daca facultatile de drept sint pepiniere de banditi
    ce-or fi facultatile de medicina?)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger