AcasăNewsDepartamentul pentru Lupta Antifrauda, in subordinea premierului

Departamentul pentru Lupta Antifrauda, in subordinea premierului

Premierul va coordona direct Departamentul pentru Lupta Antifrauda

Plenul Senatului a adoptat o ordonanta de urgenta care prevede ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda este o structura cu personalitate juridica, in cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Premierul va coordona direct Departamentul pentru Lupta Antifrauda

Cu alte cuvinte, DLAF ajunge in coordonarea directa a prim-ministrului. Totodata, Departamentul va fi finantat de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului si va fi  condus de un sef cu rang de secretar de stat, numit prin decizia premierului  pe o perioada de cinci ani.

Mentionam ca DLAF este institutia care tine legatura cu Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) “si asigura, sprijina sau coordoneaza, dupa caz, indeplinirea obligatiilor ce revin Romaniei prin protectia intereselor financiare ale Uniunii Europene, avand atributia de control al obtinerii, derularii sau utilizarii fondurilor comunitare, precum si a fondurilor de cofinantare”.

author avatar
Victor Paun
319 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pensionarii nu mai primesc din decembrie 2012 ,ajutoare pentru caldura,este un drept castigat pe care primaria nu il da.Primariile nu isi fac datoria,insusind salarii nemeritate,caci la sesizarile proprietarilor despre hotiile presedintilor de bloc,cei in drept sa verifice neregulile primesc atentii pentru a nu lua masuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger