Cauta

Depardieu: Franta, un Disneyland pentru imbecili

Cu ocazia lansarii, in Italia, a cartii sale, Innocent, celebrul actor nu a piedut ocazia sa-si terfeleasca tara si lumea cinematografiei.

Starul francez critica valorile occidentale si spune ca numai Putin il intelege

Intr-un interviu acordat presei italiene, Gerard Depardieu a lansat: ”Franta face vin si branza care miroase urat”, surprinzatoare afirmatie din partea lui ”Gege” cunoscut pentru faptul ca este un mancau inveterat si un mare consumator de vinuri. Monstrul sacru al cinematografiei franceze a inceput apoi sa-l laude pe Vladimir Putin, care i-a oferit, in 2013, un pasaport rusesc, mentionand ca liderul de la Kremlin a apreciat ”latura sa de huligan”. Intrebat de jurnalisti daca se mai considera inca cetatean francez, starul a raspuns: ”Nu, sunt un cetatean al lumii”. Apoi a urmat: ”Franta risca sa devina un Disneyland pentru straini, populat de imbecili care fac vin si branza care pute pentru turisti. Nu mai exista nici o libertate, oamenii sunt manipulati”.

Cinemaul nu mai exista

Depardieu si-a continuat asaltul si asupra celei de-a saptea arta. ”Cinematografia nu mai exista. Exista o lume a divertismentului. Oamenii, terorizati de catre americani, nu mai stiu in ce limba sa mai vorbeasca. Exista zece staruri, si toate sunt americane. Filmele lor, pline ochi de efecte speciale sunt jocuri iar restul cinemaului are serioase probleme si intampina numeroase dificultati in incercarea de a supravietui”, a denuntat actorul. Italia, in schimb, este vazuta altfel de catre Depardieu. ”Voi nu v-ati pierdut cultura si identitatea. Asta pentru ca sunteti o tara tanara, nascuta odata cu Garibaldi. Spre deosebire de jumatate din Europa. Care, cu teama de emigranti, a devenit un pic fascista”, a estimat actorul.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version