AcasăNewsDenuntat ca ar fi cerut mita in schimbul unei angajari la RATB

Denuntat ca ar fi cerut mita in schimbul unei angajari la RATB

Sesizati in urma unui denunt depus in ultima zi a lunii precedente, la serviciul judetean Giurgiu al DGA-ului, ofiterii de politie juridiara au inceput cercetarile in cazul unui barbat in dreptul numelui caruia planau suspiciuni de trafic de influenta.

In plangerea ajunsa in atentia reprezentantilor Directiei Generale Anticoruptie se sustinea ca in urma cu doi ani, respectivul ar fi pretins si apoi primit, in doua etape, 3.600 de lei. Totul in schimbul unei presupuse interventii pe langa conducerea Regiei de Transport Bucuresti, astfel incat „platitorul” sa obtina un post de sofer la RATB.

Din cate transmit reprezentantii DGA-ului, episodul n-ar fi deloc singular. Tot in 2015, dar in mai, respectivul ar mai fi primit, de aceasta data in patru transe, suma de 12.000 de lei, de la alte doua persoane, „pentru a-si trafica influenta pe langa un functionar din cadrul RATB, in vederea angajarii acestora in cadrul acestei unitati”.

Retinut in prima faza, pentru 24 de ore, barbatul intrat in vozrul DGA-ului este cercetat, de miercuri incepand, sub control judiciar, masura fiind decisa de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu, din cate indica aceeasi sursa.

357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger