AcasăNewsDenise Rifai pleacă de la Realitatea

Denise Rifai pleacă de la Realitatea

Jurnalista Denise Rifai a anunțat, ieri, că a demisionat de la Realitatea Plus. Plină de spume și cu tupeul care o caracterizează, aceasta a anunțat pe contul de socializare că și-a depus demisia.

După plecarea șefului Eduard Pastia din funcția de director al postului de televiziune Rifai a declarat că nu se mai regăsește în noua orientare a postului TV și că va continua să facă presă într-o altă entitate media pe care o va anunța ulterior. ”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia ! Însă o să vă spun și dvs. ce am hotărât. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă. Eu sunt Denise Rifai! Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân!” a adăugat aceasta pe contul de socializare.

author avatar
A.P. Redactor
2.127 afisari

11 COMENTARII

  1. O isterica,ma mir cum de a rezistat pana acuma.PRIVITI-O CE FACEA ACUM 11-12 ANI CAND IZBEA TELEFONUL DE TOTI PERETII CAND PREZENTA (NOAPTEA CA HOTII) EMISIUNEA CU INTREBARILE EI STUPIDE SI NU O SUNA NIMENI.Aceasta de Rifai(ce nume….).Sa se i-a de mana cu celalalt cretin,Rares si sa ne lase in pace!!!

  2. O isterica,ma mir cum de a rezistat pana acuma.PRIVITI-O CE FACEA ACUM 11-12 ANI CAND IZBEA TELEFONUL DE TOTI PERETII CAND PREZENTA (NOAPTEA CA HOTII) EMISIUNEA CU INTREBARILE EI STUPIDE SI NU O SUNA NIMENI.Aceasta e Rifai(ce nume….).Sa se i-a de mana cu celalalt cretin,Rares si sa ne lase in pace!!!Nu te mai angajeaza nimeni isterico!!!!Doar iohanis pe care l-ai pupat in c….ani de zile!

  3. Acum înțeleg de ce boceau niște babe la colțul străzii. Nu mai apare Isterifaica la Irealitatea. „… nu se mai regăsește în noua orientare a postului TV.” Și care era, mă rog, vechea orientare? Înjurături și istericale la adresa PSD și ridicarea în slavă a lui Ciolannis și ciumei galbene? Sau a văzut că PNL/PDL, pentru care a militat atât, sunt mai răi ca PSD și s-a făcut de cacao? Așa se întâmplă când te implici în lupta politică, deontologia jurnalistică fiind lăsată la coadă.

  4. Paguba in ciuperci,sa o ia RUDARUL de R:B SECRETARA LA BRUXELES sai calce BATISTA de la piept sai faca cafeaua ,sai faca un mangealac intre picioare sau sa o trimita la produs prin parlament.

  5. Nu stiu cum se face dar scarboseniile astea care l ling pe sas sunt rele in draci,rele si proasteBai RIFAIZEN dute la spital cu capul si ia l si pe Catzu drogatu cu tine DROGATILOR

  6. Nu stiu cum se face dar scarboseniile astea care l ling pe sas sunt rele in draci,rele si proasteBai RIFAIZEN dute la spital cu capul si ia l si pe Catzu drogatu cu tine, DROGATILOR!Ia uitati va la drogatul CATZu cata prostie si rautate si minciuna ascunde in el Neamuri de criminali,si antiromani !Se inplinesc 113 ani de cand ne ati ucis cu tunul strabunicii ,parintii bunicilor nostri S ar cuveni sa faceti o mare pomenire la catedrala neamului pentru cei pe care bratienii i au ucis cu sange rece De a lungul istoriei ati tras in bunicii si mosii nostri in 1916 1918 1920 1929 1933Aveti multe crime pe constiinta criminalilor Denisa Rifaizen stie de ce este rea si ea si toti acolitii :pENtru ca are in fibra rautatea si crima De ce nu spuneti nimic de hotii vostri care au devalizat banci Dinu patriciu era sfant asa i?Dar si al vostru Petrov si nutzi si berceanu si videanu si sica si alinuta lui vlasov si toata pleava voastra de cretini si hoti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger