AcasăNews„Demonizarea lui Dragnea” – forțe greu de imaginat s-au unit pentru eliminarea...

„Demonizarea lui Dragnea” – forțe greu de imaginat s-au unit pentru eliminarea fostului lider

Pentru eliminarea lui Liviu Dragnea de pe scena politică s-au unit forțe greu de imaginat, iar lipsa de transparenţă a STS în gestionarea votului din 26 mai arată clar fraudarea alegerilor, transmite jurnalistul Ion Cristoiu.

Sursa foto Twitter

„S-ar fi șters tot de peste zi în momentul în care s-au introdus acele buletine și a doua, foarte importantă, care ar explica de ce ține Klaus Iohannis ca și la prezidențiale să fie referendum, deoarece referendum la prezidențiale nu aduce voturi, că oricum sunt prezidențialele: e mult mai ușor de falsificat” a afirmat jurnalistul, pentru televiziuni.

„Decizia ca softul ăla să treacă la STS a fost a domnului Dragnea, așa am înțeles. STS este instituție militară. Nu răspund. Ați văzut vreo conferință în care să răspundă? Să răspundă ăia de la STS: Cristoiu bate câmpii. Tot ce facem acum, tot ce spune opinia publică, toate strategiile partidelor se bazează pe un fals (…) 26 mai a mai avut un efect: a introdus conspirația tăcerii la electoratul PSD. Eu n-am nimic cu Liviu Dragnea. Eu aș scrie o carte despre operațiunea la care și-au dat mâna forțe greu de imaginat. Demonizarea lui Dragnea, plasarea în jurul lui a unor oameni care l-au intoxicat inclusiv că va fi achitat. Și-au dat mâna lideri PSD, servicii interne, externe, instituții ale statului. De data asta trebuie să scăpăm de el, să îl luăm cu duba” a spus Ion Cristoiu.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.003 afisari

2 COMENTARII

  1. Intotdeauna Cristoiu,a.k.a Coroiu, are dreptate! Glumesc, omul bate campii cu scenarii ciudate. Pe bani f. multi,probabil. Intrebati-l ce mai scrie in jurnalul Elenei Udrea? Om serios si se ocupa cu prostii!

  2. Daca STS ilegal va mai participa la alegeri și nu AEP cum e normal degeaba mai mergem la vot! Sfertodoctu de Dragnea are si el muuulta prostie in cap! Gratuitatea nelimitata pe CFR (care poate aduce falimeentul CFR!),decizia lui de a da STS in loc de AEP numaratoarea voturilor ceea ce ia adus și infrîngerea și puscaria! Numirea unei agramate veorica pt.postul de prim.min.Pe Firea la primaria generala a Bucureștiului ce sa dovedit iar o mare gafa-palaria e imensa pt. Firea! Practic Firea a eșuat la primaria generala ca primar! Sa fii primar general nu e la fel ca prompteriță-sa stai pe scaun sa citești un text! E infinit mai greu!La noi cine eșueaza la primaria generala a capitalei vrea mai sus-exemplul este -băsescu-acum firea !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger