AcasăNewsDemolarea chioșcurilor de la metrou continuă cu stația „Pipera” (VIDEO)

Demolarea chioșcurilor de la metrou continuă cu stația „Pipera” (VIDEO)

metrouDemolarea chioșcurilor de la metrou continuă cu stația „Pipera” (VIDEO)

Continuă demolarea spațiilor comerciale de la metrou. După ce miercuri au fost demolate cu scandal câteva chioșchiuri în staţia „Ştefan cel Mare”, joi a venit rândul și celor din stația „Pipera”.

Poliția locală, jandarmeria și angajații ADP Sector 2 se pregătesc să pună la pământ magazinele. Micii comercianți s-au strâns și ei în față stației de metrou, unde este așteptat să ajungă și primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.

Aproximativ 30 de angajați ai magazinelor și sindicaliști de la metrou s-au adunat joi dimineață la stația „Pipera”. Ei sunt nemulțumiți de faptul că le vor fi demolate chioșcurile și îi așteaptă pe angajații primării care vor veni să facă asta.

Cinci magazine sunt vizate de acțiunea de joi.

Demolare cu scandal la „Ștefan cel Mare”

Operațiunea a început încă de miercuri la stația „Ștefan cel Mare din Capitală”, unde a fost scandal între Metrorex și proprietarii de chioșcuri, dar și reprezentanții sindicatului. În această dimineață se mai strâng doar resturile care au rezultat din urma demolărilor.

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou a expirat vineri, 2 aprilie, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei care administrează aceste unităţi. Compania anunța încă de vineri că săptămâna aceasta trebuie evacuate magazinele.

author avatar
Andreea Vlad
429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger