AcasăNewsDemocratii se rascoala: PDL are cea mai proasta conducere

Democratii se rascoala: PDL are cea mai proasta conducere

Emil Boc

PDL este condus ca vai de lume, iar cei care vorbesc in numele lui lanseaza idei fara acoperire si creeaza confuzii, i-au reprosat senatorii democrati lui Emil Boc.

Emil Boc a fost somat sa tina cont de dorintele parlamentarilor PDL, daca mai vrea sa-i fie votate legile trimise in Parlament

Din pacate pentru actualul lider al PDL, nu numai tabara lui Vasile Blaga a ridicat glas impotriva modului in care este condus partidul. Ignorata de lideri si obligata sa asculte reprosurile oamenilor din colegii, majoritatea parlamentarilor democrati nu-si mai ascunde nemultumirea si ameninta cu boicotarea legile trimise de Guvern in Parlament. “Nu se poate asa ceva! Nimeni nu mai face nimic, Boc si ministrii nu ne mai raspund la telefon, daca avem vreo problema in colegiu greu trecem de secretarele lor, iar daca reusim sa-i intrebam <<Domne, totusi noi ce facem?>> ne linistesc ca pe prosti: <<lasa c-o sa fie bine>>”, povestesc indignati unii dintre pedelisti.

Blaga si Berceanu au ridicat si ei glasul

Radu Berceanu nu mai suporta strambele pe care i le baga Anca Boagiu

Scosi din rabdari, Radu Berceanu si Vasile Blaga si-au spus si ei apasat parerea, prima data dupa Congres. Primul s-a luat mai ales de Anca Boagiu, succesoarea lui la Ministerul Transporturilor, pe care o acuza ca-i da peste cap filiala (Dolj) in timp ce incearca sa-i schimbe pe unii directori (din MT – n.r.) care sunt si lideri in organizatia condusa de Berceanu.

Anca Boagiu este suspectata ca vrea sa darame fieful colegului Berceanu

La fel de suparat, Blaga are ce are cu noua generatie de intelectuali ai partidului, respectiv cu Teodor Baconschi, Monica Macovei si Sever Voinescu. Despre care Blaga afirma ca sunt paraleli cu strategiile de campanie si ii cere lui Boc sa-i mai lase pe acesti analisti de-o parte si sa consulte din nou “oamenii de baza” ai partidului. Profitand de ocazie, Blaga i-a batut lui Boc obrazul: “Pe mine nimeni nu m-a vazut atacand partidul la televizor”. Asa cum face o parte din noile sperante ale PDL-ului, se subintelege.

author avatar
Simona Badulescu
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger