AcasăNewsDemocrații cheltuie milioane pe reclame anti-Trump

Democrații cheltuie milioane pe reclame anti-Trump

Se întâmplă în Arizona, un stat tradițional republican, dar  încercarea n-are moarte pentru campania lui Joe Biden, din ce în ce mai stângistă. Curat murdar.

Un plan democratic major, care include noi reclame TV și digitale care  îl atacă  pe președintele Donald Trump – totalizând 4 milioane de dolari. Anunțurile vizează răspunsul republicanilor la pandemia coronaviruslui și protestele provocate de moartea lui George Floyd la Minneapolis. Spoturi care vor fi difuzate de asemenea în Wisconsin, Pennsylvania și Michigan. Trump este prezentat ca un lider care “a gestionat în mod greșit pandemia și căderea economică, care a totalizat peste 40 de milioane de șomeri până la sfârșitul lunii mai” și “aruncă flăcări în fața justiției”. Sunt prezentate și deja cunoscutele imagini ale președintelui cu o  Biblie în mână,  în fața Bisericii Sf. Ioan, după ce protestatarii au fost dispersați cu forță săptămâna trecută. Un  recent sondaj Fox News, citat de Politico,  l-a găsit pe Joe Biden conducându-l pe Trump cu patru puncte procentuale, 46% la 42%. În ultimele săptămâni, campania Trump a difuzat sporadic și reclame TV în Arizona, un stat care nu a susținut un candidat democrat la președinție din 1996. Aceasta a fost singura dată când democrații au câștigat statul în ultimele 17 alegeri prezidențiale.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
155 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tot Donald o sa iasa. O sa faca cateva miscari de sah si gata. Democratii daca vroiau sa castige il bagau pe somnorila Joe in spital pe motiv de oboseala cronica si faceau rocada cu Obama Mihaela dragostea mea si castiga la mat pe motiv de val rasist la parnaiasul anabolizant steroidizat coronavirusant genuchesufocant. Mișcarea asta nici consigliere Fota a lui Petrov nu o stie ca nu are cu ce…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger