AcasăNewsDemocrata Hillary Clinton s-ar putea baza pe votul unui fost presedinte republican!

Democrata Hillary Clinton s-ar putea baza pe votul unui fost presedinte republican!

Pare-se ca George Bush tatal s-ar fi decis cu cine anume va vota la prezidentialele din noiembrie. Pana aici, nimic neobisnuit. Surpriza vine abia in momentul in care s-a vehiculat ca alegerea lui n-ar veni din tabara republicana, cea care l-a sustinut la momentul in care a candidat pentru prima functie in SUA, in urma cu trei decenii.

E la un pas sa-i rada in nas contracandidatului republican

Ceea ce inseamna ca, pe langa sprijinul fatis de care se bucura, in plina campanie electorala, din partea actualului presedinte si al sotiei sale, Hillary Clinton ar mai avea un sustinator cu nume sonor, in persoana fostului lider de la Casa Alba, George Bush.

O informatie in acest sens a aparut in presa de dincolo de Ocean dupa ce pe pagina de Facebook atribuita celei mai mari dintre fiicele senatorului Robert Kennedy a fost incarcata o fotografie in care Kathleen Kennedy Townsend apare alaturi de seniorul Bush. Poza de pe contul respectiv are o descriere de genul „presedintele mi-a spus ca o voteaza pe Hillary!!”, conform nytimes.com. Insa cum mesajul nu este unul public si nici nu si-a gasit o confirmare oficiala din randul purtatorului de cuvant sau al apropiatilor fostului presedinte Bush Sr., nimeni nu poate baga mana in foc ca venerabilul politician in varsta de 92 de ani o va vota, intr-adevar in toamna pe Hillary Clinton, candidata democratilor in cursa pentru sefia Statelor Unite.

Insa in cazul in care acest aspect se confirma, ar fi, intr-adevar, o lovitura zdravana pentru Trump, candidatul care se bucura de sustinerea Partidului Republican la viitoarele alegeri pentru Casa Alba.

sursa foto: facebook.com/hillaryclinton

author avatar
Cristina Stefan
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger