AcasăNewsDemnitarii, “afurisiti” de Patriarhul Daniel

Demnitarii, “afurisiti” de Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel le-a batut obrazul parlamentarilor, deranjat de faptul ca acestia nu s-au grabit sa declare ziua de 30 noiembrie, Sfantul Andrei, sarbatoare nationala.

Patriarhul Daniel le-a cerut din nou parlamentarilor sa declare ziua de 30 noiembrie sarbatoare nationala

Dupa luni bune de asteptari, Prea Sfintia Sa a trimis o noua scrisoare Parlamentului, prin care-si exprima dezamagirea fata de dezinteresul manifestat de senatori si deputati. Considerand ca demersul initial nu a fost pe deplin inteles, Patriarhul Daniel le-a mai explicat inca o data importanta pe care aceasta zi o are pentru ortodoxie.

Concret, inalta fata bisericeasca a precizat ca Sfantul Andrei este unul dintre cei mai populari sfinti, fiind proclamat si inscris in calendar drept  Ocrotitorul Romaniei.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
539 afisari

5 COMENTARII

  1. Patriarhul Daniel mai bine si-ar vede de treaba lui, ca nu-l mai intereseaza greutatile oamenilor si sute de mii de oameni care mor de foame etc. Il intereseaza sa stringa 1 miliard euro pentru catedrala neamului. Oare in aceste clipe de asta aveam nevoie? Apropo, unde ati fost astazi Execelenta, ca nu v-am vazut la Parlament la ziua aniversara a Regelui Mihai????

  2. infectul asta securist nu a fost la parlament alaturi de rege… ca e penibila aceasta creatura o stim de mult… ciumegu asta securist de tip nou a facut din bor un sereleu .. ainchinat bor lui dreaq cu epoleti ..

    mi-e rusine ca sunt ortodox si vreau sa ma pocaiesc.

  3. Nesimtire asa putem numi neprezentarea patriarhului in parlament? Probabil si o politica neo-comunista:) securista. Dan a punctat foarte bine, chiar avem nevoie? cand o sa ne saturam de proiectele astea grandomane? Poate vine si Boc cu o idee: sa faca o casa a ardealului in Cluj asa pe vreo cateva mii de hectare. Ce ziceti domnule premier? Revenind la fetele bisericesti…. e de-a dreptul strigator la cer, sa se prezinte in limuzine, sa fie platite pentru cateva ore de munca pe luna, sa ceara sa ceara sa ceara. Si ce ofera? Mantuirea? Nu nu ei, Dumnezeu. Ei au uitat de Dumnezeu probabil din 23 august 1945. Spuneti-mi si me va rog daca cunoasteti vreun Episcop care si-a vandut limuzina si a oferit copiilor strazii o iarna intr-un loc cald, oare biserica ortodoxa care are bani sa construiasaca cate operatii pentru copii a platit sau contribuit. Dumnezeu a spus sa ne ajutam aproapele. Nu biserica ortodoxa condusa de securisti nu face asta. Si eu sunt ortodox, dar voi imbratisa religia tatalui meu Greco-Catolia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger