Cauta

Demisie șoc la Antena 1! Laura Nureldin părăsește echipa. ‘N-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare”’

sursa foto: Facebook/Laura Nureldin

Plecare surprinzătoare din echipa Observatorului de la Antena 1. O cunoscută știristă și-a anunțat despărțirea de echipa alături de care a lucrat în ultimii aproape patru ani.

Se poate vorbi despre o demisie șoc la Antena 1! Prezentatoarea Laura Nureldin a anunțat că, de luna viitoare, adică din mai, va părăsi echipa Observator.

Și a motivat și ce anume a făcut-o să ajungă să ia această decizie. Ea dă de înțeles că s-ar fi simțit discriminată de o anumită persoană din echipă.

Despărțirea, după aproape patru ani de lucru în echipa de la A1

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, răstimp în care a lucrat la mai multe posturi TV, știrista Laura Nureldin s-a alăturat, în vara lui 2020, echipei Observator de la Antena 1.

A prezentat jurnalele de prânz din weekend. Pare-se că picătura care ar fi umplut paharul și ar fi dus la decizia jurnalistei de a părăsi echipa Observatorului ar fi fost reprezentată de faptul că i-ar fi fost impusă prezentarea principalului jurnal din weekend, cel de la ora 19.

Nureldin: „O premieră amară în 22 de ani de televiziune”

Laura Nureldin – care e și scriitoare, nu doar prezentatoare de știri – și-a explicat hotărârea de a părăsi, din luna mai, echipa Observatorului. Dezvăluirile privind motivele demisiei au fost publicate de cancan.ro.

Jurnalista vorbește despre o „vendetă personală” în privința deciziei de a-i fi impusă prezentarea jurnalului de la ora 19, de la final de săptămână. Cunoscuta prezentatoare de știri se arată dezamăgită de situația în care a ajuns, pentru prima oară în peste două decenii de televiziune.

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri.

Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare”) primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni”. Poate că va ajunge și „așa cum trebuie să fie”. Din toate punctele de vedere”. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, și-a explicat jurnalista decizia în demisia depusă în urmă cu două zile, potrivit sursei citate.

Ultimele stiri

  • Facem lucrurile cu cap: deblocăm proiectele restante și dezvoltăm Alba Iulia cu bani europeni
  • Gabriela Firea a convins lumea sportivă că este soluția potrivită pentru București
  • Incident cutremurător la o școală din Brașov. Patru elevi, acuzați că ar fi agresat sexual doi colegi mai mici
  • Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!
  • Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului
  • Poliția Română, mișcă-ți fundul în stradă!
  • Salvatorii, în alertă! Mașină lovită de tren, în județul Iași/Doi răniți, printre care și un tânăr de 16 ani – FOTO
  • PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, până la finalul acestui an
  • UPDATE. Român arestat pentru TRĂDARE. Detalii de ultimă oră de la DIICOT/Cine e bărbatul – ar fi vrut să candideze la Primărie
  • Anunțul Chinei. Manevrele militare din jurul Taiwanului au ca scop testarea capacităţii de a „prelua puterea” în insulă – VIDEO
  • Exit mobile version