AcasăNewsDemisie șoc la Antena 1! Laura Nureldin părăsește echipa. 'N-aș vrea să...

Demisie șoc la Antena 1! Laura Nureldin părăsește echipa. ‘N-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare”’

sursa foto: Facebook/Laura Nureldin

Plecare surprinzătoare din echipa Observatorului de la Antena 1. O cunoscută știristă și-a anunțat despărțirea de echipa alături de care a lucrat în ultimii aproape patru ani.

Se poate vorbi despre o demisie șoc la Antena 1! Prezentatoarea Laura Nureldin a anunțat că, de luna viitoare, adică din mai, va părăsi echipa Observator.

Și a motivat și ce anume a făcut-o să ajungă să ia această decizie. Ea dă de înțeles că s-ar fi simțit discriminată de o anumită persoană din echipă.

Despărțirea, după aproape patru ani de lucru în echipa de la A1

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, răstimp în care a lucrat la mai multe posturi TV, știrista Laura Nureldin s-a alăturat, în vara lui 2020, echipei Observator de la Antena 1.

A prezentat jurnalele de prânz din weekend. Pare-se că picătura care ar fi umplut paharul și ar fi dus la decizia jurnalistei de a părăsi echipa Observatorului ar fi fost reprezentată de faptul că i-ar fi fost impusă prezentarea principalului jurnal din weekend, cel de la ora 19.

Nureldin: „O premieră amară în 22 de ani de televiziune”

Laura Nureldin – care e și scriitoare, nu doar prezentatoare de știri – și-a explicat hotărârea de a părăsi, din luna mai, echipa Observatorului. Dezvăluirile privind motivele demisiei au fost publicate de cancan.ro.

Jurnalista vorbește despre o „vendetă personală” în privința deciziei de a-i fi impusă prezentarea jurnalului de la ora 19, de la final de săptămână. Cunoscuta prezentatoare de știri se arată dezamăgită de situația în care a ajuns, pentru prima oară în peste două decenii de televiziune.

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri.

Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare”) primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni”. Poate că va ajunge și „așa cum trebuie să fie”. Din toate punctele de vedere”. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, și-a explicat jurnalista decizia în demisia depusă în urmă cu două zile, potrivit sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
773 afisari

7 COMENTARII

  1. doar telespectatorii te pot discrimina
    draga!
    (nu ar fi motive,
    e pe jumate alba,
    ca restu colectivului;in rest sint altele mai proaste,mult mai proaste)

    -daca totusi se simte discriminata
    ii recomandam un laxativ
    si un sedativ.

  2. Psi nu s msi zis o data ca au duscriminat-o alții? Mai demult?

    Ne mai lași cu rășini astea sintetice?

    Ce atâta discriminare? Vrei sa muncești bine, nu vrei cara-te!

    Cum îți dă kuru de greu, gata scoți la înaintate cu discriminarea….ia mai taxi cucoana ca ne am saturat de tine.

    Mie de exemplu nu îmi place tunsoarea ta de băiat. Acum o sa urli ca te am discriminat? Ia mai lasă parul lung, feminin. Ești femeie, nu tractor în rochie…

  3. Maia simte antisemitismul romanesc. Doamna e discriminata. Toți minoritarii fac ce face orice minoritar progresist. Se folosc de lozinci ca să se prezinte victime. Eu zic ca sunt victimele propriilor arogante. Munca înnobilează omul, nu și pe minoritar. El are alte drepturi. Dreptul de a nu minci sâmbătă și de a-și face propriul program. Nu vrei sa muncești? Foarte bine. Du-te la sparanghel. Acolo nu se muncește sambata și nici duminica fiindcă audienta la sparanghel e foarte mica. Și apoi, sparanghelul discriminează domnișoarele tuse scut, baieteste, cu aere de fete mici și băieți mari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger