AcasăNewsDemisia lui Marius Lăcătuş, confirmată de CSA Steaua

Demisia lui Marius Lăcătuş, confirmată de CSA Steaua

Gruparea CSA Steaua a confirmat miercuri despărțirea de antrenorul Marius Lăcătuş, după ce echipa de fotbal a ratat şansa de a promova în Liga a III-a.

Marius Lăcătuş Sursa foto Twitter

„Steaua Bucureşti confirmă demisia lui Marius Lăcătuş de la conducerea colectivului tehnic al echipei de fotbal. În intenţia de continuitate a proiectului, actul de voinţă unilaterală a antrenorului Marius Lăcătuş a fost acceptat de către preşedintele clubului, Bixi-Pompiliu Mocanu, urmând a fi informaţi şi membrii consiliului de conducere pe linie sportivă al unităţii despre detaliile discuţiilor cu privire la propunerile şi soluţiile ulterioare”, se arată într-un comunicat al clubului sportiv.

Liderii FCSB au transmis totodată și un mesaj pentru fani: „Pe această cale, dorim să informăm suporterii noştri că CSA Steaua Bucureşti va continua eforturile direcţionate către asigurarea performanţelor cu care suporterii roş-albaştri s-au obişnuit de-a lungul celor 72 de ani de existenţă, astfel încât clubul cu cea mai importantă istorie din toate timpurile să revină pe locul pe care îl merită”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger