AcasăNewsDemisia judecatorului Mona Pivniceru, acceptata

Demisia judecatorului Mona Pivniceru, acceptata

Demisia depusa de catre Mona Pivniceru, propunere pentru functia de ministru al Justitiei, a fost acceptata de catre CSM, aceasta urmand a fi numita ministru.

Mona Pivniceru poate deveni ministru al Justitiei, ultimul impediment, demisia din magistratura, fiind acceptata, miercuri, de catre membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Decizia a survenit dupa o sedinta cu scandal, in care unii membri ai Consiliului si-au atacat colegii, consideradu-i vinovati ca au obligat-o pe Mona Pivniceru, „un simbol” sa isi dea demisia din magistratura.

Hotararea urmeaza a fi trimisa presedintelui interimar, Crin Antonescu, acesta urmand sa emita un decret de eliberare din functie pe numele fostului magistrat Mona Pivniceru, care urmeaza sa fie numita in functia de ministru al Justitiei.

”N-am dorit nicio clipa sa scap de statutul de magistrat pentru ca a fost profesia mea de baza. A fi magistrat nu este un privilegiu si nu este nici o recompensa extraordinara in aceasta calitate” a declarat Mona Pivniceru, conform b1.ro, la iesire din sedinta CSM.

author avatar
Ionut Zgimbau
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger