AcasăNewsDemential: Te crucesti cand vezi de ce a fost in stare barbatul...

Demential: Te crucesti cand vezi de ce a fost in stare barbatul asta! Nu s-a gandit la ce risca! (VIDEO)

Curaj sau nebunie? A iesit pe pervaz, la etajul zece al unei cladiri inalte, pentru ca avea de curatat cateva geamuri! Si s-a comportat de parca n-ar fi stiut nicio clipa ca e la zeci de metri inaltime si nu era ancorat de vreun cablu de siguranta!

Senzatii tari? Putin zis! Barbatul din imagini n-a avut nicio treaba ca isi pune viata in pericol! Avea in plan sa faca bec mai multe ferestre de la etajul 10 al unui bloc din New York, asa ca in doi timpi si trei miscari a vut sa fie totul luna! Uluitor e ca omul se incumeta sa treaca de la o fereastra la alta tinandu-se doar cu o mana de tocul de lemn. In loc de casca si-a tras pe cap un fes, iar in picioare avea o pereche de cizme. Nici urma de vreo cordelina care sa-l asigure in caz de pericol.

Ce au remarcat martorii care au si filmat intreaga scena e faptul ca barbatul avea o dexteritate ceva de speriat! Si ca a terminat de curatat geamurile in timp record! Si cand operatiunea a fost incheiata cu succes, „curatatorul” a intrat in casa in siguranta si a si inchis geamul dupa el!

[youtube]6ncYKkKk224[/youtube]

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger