AcasăNewsDelta Dunării, BLOCATĂ: o navă cargo a eşuat!

Delta Dunării, BLOCATĂ: o navă cargo a eşuat!

Delta Dunării, BLOCATĂ: o navă cargă a eşuat!

Probleme, marţi, în Delta Dunării. O navă cargo a blocat complet calea navigabilă, la Mila 32. Vaporul circula de la Reni spre Turcia când a rămas fără curent.

Tancul de produse alimentare „Seven Hope” sub pavilion Grecia, din cauze încă neelucidate, a rămas complet fără energie şi a pierdut complet controlul.

Transporta 4.637 tone de ulei de floarea soarelui

Un echipaj al Căpităniei Zonale Tulcea a ajuns rapid la fața locului, fiind solicitat şi ajutorul remorcherului ” Galaţi 3″ aparținând AFDJ Galați, pentru a interveni în cazul în care nava ar putea avea probleme din cauza curentului și a vântului destul de puternic în zonă la acel moment.

Toată intervenţia a durat o oră, dar, până la urmă, defecţiunea a fost remediată, iar calea navigabilă – eliberată. Incidentul nu a avut urmări grave şi navigația în zonă se desfășoară normal la această oră.

author avatar
Andrei Ștefan
2.138 afisari

10 COMENTARII

  1. CE LE-A MAI PLACUT GRECILOR AFACEREA CU NAVA ROSTOK! AU SUPT CU BASESCU SI CU TOATE GUVERNARILE TOATA POLIMEA DE POLITICIENI SI SECURISTI DE LE-AU CRAPAT BURTILE…TOT RANFLUAU NAVA PANA S-A INFIPT CARENA IN MAL DEFINITIV…CE JEGURI AU CONDUS ROMANIA ASTA! 100 DE ANI DE PUSCARIE MERITA BASESCU, SERBAN MIHAILESCU SI CHIAR VACAROIU…CURGEAU BANII SA SCOATA NAVA..PANA SI PONTA A MANCAT DE PE URMA EI…NUMAI UNU SI UNU…GUNOAIE DE POLITICIENI…

  2. Pai, daca dupa o ora totul era rezolvat, atunci ce ai vrut sa spui in titlu? Sa- ti citim mizeria ??

  3. putin a facut un experiment ca ala cu nava militara americana care a ramas fara curent si nu au aflat nici acum cauza!

  4. Ziaristul lui Peste din Delta Dunarii.
    S-a blocat eventual un canal navigabil si nu Delta Dunarii.
    Andrei, ziaristul lui Peste ai fost vre-o data in Delta Dunarii?
    Prostia si ziaristica s-au cununat in iad si uite ce a iesit…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger