AcasăNewsDelir: Rares Bogdan prim-ministru!

Delir: Rares Bogdan prim-ministru!

Bufonul regelui vrea sa fie dregator

Chiar ma intrebam cand va iesi Cozmin Gusa sa-si joace rolul in care a fost distribuit in spectacolul grotesc de dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Ca a fost o condamnare ordonata este limpede pentru toti cei care, fara patima si fara inregimentare in teorii ale conspiratiei, au urmarit fiecare semnal dat. Efectul trimiterii lui Dragnea la puscarie s-a vazut imediat. PSD s-a predat, anuntand ca nu mai da ordonante pe justitie, abandonand astfel lupta cu statul subteran. Iar asta nu se putea intampla fara imboldul unui rezultat la referendum asupra caruia nimeni vrea sa se concentreze.

Bufonul regelui vrea sa fie dregator

Cifrele nu ma intereseaza si le refuz, nu imi spun nimic atat timp cat sfideaza logica. Daca cineva s-ar apleca asupra lor, ar ramane socat sa constate ca segmente mari de nestiutori de carte, de tineri cu educatie precara sau de populatie rurala de la care nu trebuie sa ai pretentii au votat favorabil fara ca macar sa stie ce inseamna referendum.

Cartoful fierbinte, de la unul la altul

Pe terenul astfel creat a inceput partea a doua a spectacolului. Alegerile europarlamentare au ajuns sa fie socotite drept alegeri parlamentare. Microbii manipularii au fost strecurati dinainte, din timpul campaniei, cand opozitia a pus accentul pe atacul ordonat de Iohannis impotriva PSD.

Cozmin Gusa fitilist pro bono sau vuvuzea cu simbrie

Tonul era dat de presedinte in fiecare discurs, cand, dupa cateva cuvinte fara noima, devia in atacuri virulente la adresa coalitiei de guvernare. A reiesit, fara dubii, ca PSD fura, ca Dragnea vrea sa scape de puscarie si ca d-aia taranului roman ii este greu cand sta cu capul in jos si pune arpagic, pentru ca Dragnea e liber. Rezultatul s-a vazut in prima zi de dupa scrutin. Nu era insa de ajuns. Opozitia a castigat – un fel de a spune – si s-a trezit in situatia in care cartoful fierbinte al castigului este pasat de la unul la altul. Toti au vrut caderea guvernului, dar niciunul dintre partidele opozante nu se inghesuie sa preia guvernarea.

Erou la apelul de seara

Pe fondul acesta de degringolada ce pare voita, Cozmin Gusa vine cu solutia salvatoare. Rares Bogdan prim-ministru!  Nu mai exista Ludovic Orban si niciun alt competitor de la vreun alt partid. I-a sters pe toti consilierul politic care a slujit a paguba pe unde a trecut. Nu mai reiau lista celor care, din portofoliul lui de clienti au sarit direct in puscariile patriei. Iar solutia lui vine la cateva ore dupa ce ziarul „National”, sub semnatura lui Catalin Tache, titra ca „Rares il leaga pe Orban”. Coincidenta, desigur, pentru cei care cred ca potrivirea asta, conincidenta vrea sa zic, vine ca fluturele. Trage la lumina, se asaza pe lampa, sfaraie a ars si-ti cade pe masa. Spune Gusa, cred ca mai mult a recunoastere, ca Rares Bogdan nu e politician.

Ludovic Orban eternul pacalici de serviciu

Nu are experienta politica deloc. Pai asta am vazut cu totii, a fost mai mult bufonul regelui. Da, dar in schimb, tine el sa precizeze, Bogdan e un erou. Daca deschizi un manual de Istorie a Romaniei, la orice pagina dai de eroi. Eroi adevarati, nu facuti la apelul de seara al liberalilor prezidati de Iohannis. Si culmea, niciunul nu seamana cu junele Rares, care inca mai crede ca latratul inseamna politica.

Orban credulul

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> mimand neutralitatea si surpriza

De altfel, Gusa atrage atentia ca pentru a fi prim-ministru nici nu trebuie sa ai experienta. Asa m-am gandit si eu, dar nu pot sa-i spun de ce decat daca am fi fata in fata, cand riscul de a intra in partea speciala a Codului penal e inexistent. Domnul prim-ministru Rares Bogdan, ca sa ma incadrez in registrul teatrului abject jucat de Gusa, va avea vicepremieri buni. Desigur, dar dintre liberali nu ochesc pe nimeni.Poate doar daca imi arunc privirea dincolo de granite. Mai mult, oricat de mult m-as prosti cu maimutarelile patronului de televiziune ce-si sprijina inteligenta intr-un deget, tot nu inteleg de ce ar mai fi nevoie de Rares Bogdan daca vicepremierii sunt foarte buni. Doar asa, ca sa-i arate lui Orban cat a fost de credul cand a mizat pe faptul ca Iohannis isi va tine cuvantul ca el, si nu altul, va ajunge prim-ministru?

Daca nu el, atunci cine?

Tragedia nu este ca Gusa bate campii si n-ar fi prima data. Ci, si aici imi vine sa-mi fac cruce si cu stanga, ca s-ar putea ca demagogul Bogdan chiar sa ajunga la Palatul Victoria, conform intelegerii avute cu Iohannis in momentul intrarii in camapnia electorala. Iar in conditiile astea, este limpede rolul jucat de Gusa. Cineva trebuie sa anunte cotcaria, ca doar nu o s-o faca Prima Doamna Geta a Tarii.

author avatar
Valentin Boeru
3.580 afisari

8 COMENTARII

    • Militianu’ Boeras ar trebui sa se repare la mansarda! Ce absurditate afirma: „Ca a fost o condamnare ordonata este limpede pentru toti cei care, fara patima si fara inregimentare in teorii ale conspiratiei, au urmarit fiecare semnal dat. Efectul trimiterii lui Dragnea la puscarie s-a vazut imediat.”

      Cum naiba „condamnare ordonata” cind banditul mustacios era deja condamnat! Instanta n-a facut altceva decit sa confirme condamnarea care era data deja de un an de zile! Putreziar „barbatia” la Ocna! Sa i se serveasca in fiecare zi mazare…

  1. Iepurasul prin padure alerga strengaret:Lala lala Sa ma pupe’n cur ursu! Sa ma pupe’n cur ursu! Sa ma pupe’n cur ursul lala la la Sa ma pupe’n cur Ursul! … Nici una nici alta dupa o tufa tusti, ursul vioi infasca iepurasul si il pupa in cur. Tocmai can trecea vulpea si il vede exclama:Vai iepurasule dar ce pervers esti! Cum adica pervers, intreaba iepurasul. Ce tu nu esti perversa?- Pai eu nu stau asa… zice vulpea… ASA CUM?… intreaba iepurasul, Uite asa… sa stau ca tine… zice vulpea, SI?… intreaba iepurasul… Si! raspunde vulpea,Sa stau asa… SA MA PUPE IN CUR URSU… Cand aude ursul lasa iepurele si ia vulpea si o pupa in cur la care iepurasul:Vai vulpeo dar ce perversa esti!….iihihihih…

  2. GUSA ___VINATOR DE FUNCTII DE PE VREMEA CIND AU FOST ALEGERI PREZIDENTIALE ___CU D_NUL BASESCU. EL ATUNCI A VRUT UN POST PE CARE BASESCU NU L_ADAT SI GUSE_____A PLECAT DIN PARTID–E!!! EL CREDE CA TOTI VISEAZA CA SI EL_____CU OCHII DESCHISI______SI ACUM CALOMNIAZA SI FACE DIVERSIUNI___PROVBOACA NEMULTUMIRI TOCMAI CA SA NU POATA FI LINISTE _____E UN MANIPULATOR!!!!

  3. PSDu prin bucatăreasa de la Roșiori de vede este în genunchi în fața lui Joianna,a serviciilor-s-au predat ! Va ajunge un partid de 5 % ,iar cine nu mai prinde in 2020 post de parlamentar va suge laba ca ursu iarna cînd hiberneaza..Daca nu pot sa le sougă la români altceva!

  4. A INNEBUNIT URSUL DE GUSA CUM SA AJUNGA P MINISTRU AL ROMANIEI UN URSAR POATE LA UNGURII CU MUSTATI DIN CLUJ GUSA A INCEPUT SI EL SA LINGA PAPUCII CA PE VREMEA LUI NASTASE.

  5. SOMNUL RATIUNII !!,Rares Bogdan prim ministru !!=baba si mitraliera !!.
    Nu aveti leac ,prostia nare leac .Ce-i in capul vostru ?,un nimeni un bufon ,un circar ,fara experienta ,n-a condus in viata lui decat mro masina si vreti sa conduca o tara ?
    Nu v-ati saturat de 30 de ani sa tot incercati marea cu degetul ?.
    Rares nu-i decat un LATRU ,e FLASNETA celui care-l plateste ,e un 0,00 !!.
    Viorica Zambilica este inrigimentata politic de ceva ani ,dar bufonul vostru n-are sustinere nici in partid ,pe ce pamant traiti voi ?.
    La 3 zile dupa referenduum opozitia era VRAISTE !!,PSD si-a votat omul la camera lejer !!.
    De motiune nici vorba !,va faceti de rahat ,si voi vreti la guvernare ?,cu ce sprijin ??,
    uitati cati sunteti in SPARLAMENT ??.
    Anticipate ??,cu cine ??,va vedeti castigand niste anticipate in halul in care va prezentati azi ??,PNL ca si PSD sunteti niste gasti ,niste adunaturi de derbedei care va dati la gioale de ochii lumi . N-ati fost instare sa invatati sau sa practicati o meserie si ati fugit in politica ,acolo unde nu trebuie sa ai habar de nimic ,doar sa fii: curva,
    mincinos ,nesimtit ,excroc,iresponsabil, inconstient,puslama ,pamblicar,sforar.
    Terminati cu tampeniile .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger