AcasăNewsDelia e prea scumpa pentru el

Delia e prea scumpa pentru el

Il mai tineti minte pe Florin Grozea? Da, ala din trupa Hi-Q, omul al carui coleg s-a facut PSD-ist ca sa fie dat, ulterior, afara din partid. Ei bine, Grozea, mare artist in capul lui, s-a scandalizat pe facebook, cum ca biletele la concertul de sfarsit de an al Deliei sunt fabulos de scumpe.

Show-ul artistei se anunţă a fi de excepţie

“690 lei un bilet? Delia a luat-o razna! Pe bune, asa ceva nu s-a mai vazut! Fanii sunt contrariati, presa arata cu degetul, haterii ameninta. Si eu, la fel ca multi altii, si eu cred ca Delia a luat-o razna!” a scris Grozea scandalizat. Ba, mai mult, chiar a asemuit show-ul Deliei cu cele ale lui Goran Bregovici (da, fanul nr 1 al lui Florin Salam…) unde biletul costa pe la 200 de lei. Insa lucrurile nu stau deloc asa cum le vede fostul artist. Biletele VIP pentru Delia’s Winter Wonderland, ce va avea loc in decembrie la TNB, costa 490 si 690 de lei. De unde sumele astea? Iata explicatia perfect valabila a Deliei, postata ca replica micului hater haiquist: „La Rihanna intrau 70.000 de oameni, la TNB intra 700. Punct! Sala mica, chiria mare, plus set up foarte foarte scump! E o investitie fara profit! E vorba despre o experienta complexa, nu doar un simplu spectacol.

Florin Grozea (ex Hi-Q) stă acasă

Luxury food and drinks , inainte si dupa show, after-party , cadouri si multe surprize! Un spectacol mult mai accesibil va fi cel de la Sala Palatului, din luna martie”. Sa explicam treaba: biletele de 690 de lei include beuturi si papica la locul faptei, in TNB, adica esti tratat ca un VIP, insa, dupa concert, mergi cu stafful artistei si cu ea in carne si oase la o petrecere privata, unde ai alta papica si alta beurturica, si unde poti socializa chiar cu Delia, deci este o seara completa, concert, restaurant si club. Pai, Grozeo, sunt alti cocalari care arunca 2.000 de lei pe cateva ore intr-un club, asa ca nimic. Celalat bilet, de 490 de leuti, iti asigura aceleasi drepturi, mai putin cheful de la Nobu, de dupa spectacol. Ca sa nu mai spunem despre ce sunet exceptional  beneficiezi la TNB, o acustica aproape desavarsita, fata de mizeria din Piata Constitutiei. Cine a fost la Rihanna intelege foarte bine ce scrie aici. Altfel spus, draga Florin Grozea, daca nu-ti permiti sa ajunci la concertul Deliei nu e nevoie sa faci atata caz.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.316 afisari

3 COMENTARII

  1. Voi asta ați înțeles din video? Sau ați luat doar titlul și nu ați dat play? Eu am zis fix invers în filmarea mea, citez pentru cei care nu au răbdare să dea play (dar judecă):
    Da, Delia a luat-o razna! Așa este! Dar numai cei curajoși pot schimba ceva în industria în care lucrează.
    Doar cei curajoși, doar cei RAZNA, pot ridica ștacheta.

    Până atunci, putem doar spune:
    Delia a luat-o razna.
    Felicitări pentru asta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger