AcasăNewsDelagatii ONU hotarasc soarta Palestinei in restaurantul lui Nelu!

Delagatii ONU hotarasc soarta Palestinei in restaurantul lui Nelu!

Mii de delegati, din toata lumea, au poposit la New York pentru sesiunea Adunarii Generale a ONU si s-au distrat pe cinste.

Romanul Nello Balan putea tine sesiunea ONU la el in restaurant, unde a poposit si Arnold Schwarzenegger, care s-a intretinut cu delegatii arabi

Problema stringenta, cea a aderarii statului Palestina, intr-o forma sau alta, la Natiunile Unite, nu a parut sa-i streseze prea tare pe participanti. Lasam la o parte faptul ca toti intrau la discutii cu presedintele american pe tema Palestinei si ieseau infierand Siria. Lasam la o parte ca Obama nici nu are incredere in ONU, dupa cum i-a spus presedintelui palestinian Mahmoud Abbas: „Daca pacea intre Israel si Palestina ar veni prin rezolutiile ONU, de mult s-ar fi instaurat!” Are dreptate. Israelul nu tine cont de rezolutiile ONU cand e vorba de palestineni. Si atunci, ce sa faca participantii la adunare?

I-a omenit Nelu cu bucate alese

Arnold Schwarzenegger

S-au dus la Nelu! Adica la renumitul restaurant al romanului Nello Balan, unde au adastat ore intregi servind meniul special, care costa 300 de dolari: trufe albe, platica Dover, salata de raci si paste, totul stropit din belsug cu Dom Perignon din 1985. Nelu s-a bucurat de prezenta demnitarilor la pranz, la cina si intre. Si fostul guvernator de California, Arnold Schwarzenegger, a defilat pe la Nelu, unde s-a intretinut cu delegati arabi, desi se dusese cu alte afaceri. Prin restaurantul lui Nelu au trecut trimisii Israelului, Qatarului, Arabiei Saudite, Germaniei, Turciei, Braziliei, Mexicului, Venezuelei si Italiei. Au mancat bine, au dormit bine, in camere de 3000 de dolari pe noapte, la Milennium UN, unde s-a cazat inclusiv Mahmoud Abbas. Presedintele Ruandei, Paul Kagame, a luat apartamentul prezidential de la Hotelul Mandarin Oriental, care costa 16.000 de dolari pe noapte. Seicul Qatarului si-a cumparat haine noi de un milion de dolari marca Domenico Vacca, iar presedinta Venezuelei, Cristina Fernández, conduri, vreo 20 de perechi in valoare de peste 100.000 de dolari, dar de la Paris, sa dea bine la ONU.

author avatar
Adina Mutar
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger