AcasăNewsDefilare cu probleme! Adultii s-au batut, copiii s-au pierdut

Defilare cu probleme! Adultii s-au batut, copiii s-au pierdut

Defilarea din Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei, a fost cea mai grandioasa de dupa Revolutie, dar si una plina de probleme.

Mii de bucuresteni si romani din mai toate orasele tarii s-au calcat in picioare pentru a asista la celebra defilare la care au participat peste 2.000 de soldati romani si 140 de ofiteri NATO din SUA, Polonia sau Turcia.

Conform Romania TV, incidentele nu au lipsit. Mai multi oameni s-au luat la bataie in statiile de tramvai Lujerului si Lacul Morii. Disperati sa prinda un loc cat mai bun la defilare, oamenii s-au incaierat pentru a prinde tramvaiul 41 catre Piata Presei, iar de aici pana la bataie a fost un singur pas.

Circulatia tramvaielor s-a efectuat cu dificultate, vatmanii fiind obligati sa stationeze pana in momentul in care se pot inchide usile. Incidentele au aparut desi oficialii RATB anuntau inca de joi suplimentarea numarului mijloacelor de transport in comun pentru a asigura conditii optime de transport celor care doresc sa asiste la defilare.

In alta ordine de idei, cel putin 10 copii s-au pierdut de parintii lor la defilarea din Bucuresti. Toti copiii au fost preluati de reprezentantii fortelor de ordine, iar cele mai multe dintre cazuri au fost rezolvate cu promptitudine. Au existat, insa, si cazuri in care s-au pierdut copii mici care nu au stiut sa le spuna politistilor unde stau, unde trebuie sa ajunga sau de cine s-au pierdut, mama, tata, bunici, frati mai mari etc.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger