AcasăNewsDefecţiune tehnică la o garnitură de metrou, în București. Circulația, îngreunată

Defecţiune tehnică la o garnitură de metrou, în București. Circulația, îngreunată

sursa foto: Facebook/Metrorex

O defecțiune tehnică apărută la o garnitură de metrou, în staţia Tineretului, a îngreunat, miercuri dimineață, circulația metrourilor.

Metrorex a anunțat, miercuri dimineaţă, că s-a produs o defecţiune la un tren în staţia Tineretului, circulaţia derulându-se în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2.

Din câte s-a anunțat oficial, problema tehnică la garnitura de metrou – retrasă între timp în depou- a apărut cu puține minute după ora 7. Așadar, la o oră de vârf, când mulți călători merg către locurile de muncă.

Se circulă în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2

„Metrorex informează că, astăzi, 15 noiembrie 2023, în jurul orei 7:15, pe Magistrala 2 la staţia de metrou Tineretului s-a produs o defecţiune tehnică la un tren. Echipa Metrorex a retras trenul în depou pentru verificare, analiză şi remediere”, a transmis compania.

Conform sursei citate, în acest moment se circulă în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2.

„În scurt timp circulaţia se va relua în condiţii normale. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, s-a mai transmis din direcția companiei.

author avatar
Andrei Coman
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger