AcasăNewsDefecțiune tehnică la metroul bucureștean, pe Magistrala 2. La ce stație a...

Defecțiune tehnică la metroul bucureștean, pe Magistrala 2. La ce stație a fost sesizată problema

Defecțiune tehnică la metroul bucureștean, pe Magistrala 2. La ce stație a fost sesizată problema (foto: facebook)

Un incident apărut la metroul bucureștean, în chiar prima zi a lunii septembrie, a făcut necesară prezența echipelor de intervenție. Și a cauzat îngreunarea circulației metrourilor.

Problema a apărut la Piața Romană, una dintre stațiile în care frecvența călătorilor este destul de ridicată.

A fost vorba despre o defecțiune tehnică, din câte au anunțat reprezentanții companiei care asigură transportul în comun în subternan. ”Metrorex informează că, astăzi, 1 septembrie a.c, în jurul orei 10:05, pe Magistrala 2, la stația de metrou Piața Română, s-a produs o defecțiune tehnică. Echipele de intervenție sunt la fața locului pentru remedierea situației”, s-a transmis într-o scurtă informare.

Metrourile au circulat în sistem pendulă

Până când s-a reușit reluarea circulației în condiții normale, garniturile de metrou au rulat ”în sistem pendulă pe firul 1, tronsonul Piața Victoriei – Piața Română”.

Cu mențiunea că pasagerii ”au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații”, Metrorex a mai transmis că prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Nu a fost singura problemă tehnică apărută în ultima perioadă la metroul bucureștean. În 12 august s-a aflat că în dimineața zilei respective circulatia metrourilor Magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate” din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația Eroilor 1, linia 2. Citiți mai multe AICI.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger