AcasăNewsDedesubturi BOMBĂ ale prieteniei dintre judecătorul Ion-Tudoran și afaceristul Cornel Pârvu! Privatizare...

Dedesubturi BOMBĂ ale prieteniei dintre judecătorul Ion-Tudoran și afaceristul Cornel Pârvu! Privatizare „cu cântec” în zona Berceni

Dedesubturi BOMBĂ ale prieteniei dintre judecătorul Ion-Tudoran și afaceristul Cornel Pârvu! Privatizare „cu cântec” în zona BerceniDedesubturi BOMBĂ ale prieteniei dintre judecătorul Ion-Tudoran și afaceristul Cornel Pârvu! Privatizare „cu cântec” în zona Berceni (sursa foto: anticoruptie.com)

Informații ȘOC ies la iveală cu privire la prietenia dintre judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, fost magistrat la Curtea de Apel București, și afaceristul Cornel Pârvu.

Un material amplu, publicat recent de anticoruptie.com, scoate la iveală amănunte BOMBĂ! Astfel, potrivit sursei citate, afaceristul Cornel Pârvu e prieten cu judecătorul Ion-Tudoran încă din anii 90, când a obținut de la acesta, în afara cadrului legal, aprobarea funcționării primului amanet din România.

Informații noi, venite de la foști parteneri de afaceri ai clanului Pârvu, dezvăluie felul în care judecătorul Tudoran s-a implicat în privatizarea frauduloasă a complexului comercial Târgul Aleea Castanilor din zona Berceni.

Privatizare ilegală

„În 1998, prin firma Bijuteria SA (actuala Euro Market Services SA), afaceristul Cornel Pârvu a câștigat licitația organizată de primarul sectorului 4, Marin Luțu, pentru privatizarea Târgulului Aleea Castanilor. În schimbul efectuării unor lucrări de modernizare, Pârvu primea atunci dreptul de a administra complexul și de încasa beneficiile timp de 25 de ani, plătind către Primaria sectorului 4 o cotă de 12% din încasări, dar nu mai puțin de 4700 de dolari.

Sesizând înfăptuirea unor ilegalități, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 au inițiat o anchetă, descoperind că licitația câștigată de firma lui Cornel Pârvu a fost trucată. Cum nu dorea să piardă afacerea, Cornel Pârvu a apelat la prietenul său, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, Secția Penală. Nu era prima dată când magistratul era chemat în ajutor de familia Pârvu. Potrivit informațiilor oferite de un fost asociat al lui Cornel Pârvu, judecătorul Ion-Tudoran a fost mai mult decât bucuros să se implice în rezolvarea juridică a cazului. Evident, formulând înainte pretenții financiare. După ce negocierea ce a avut loc în Drumul Taberei a scăzut de la 1.000.000 de dolari și a ajuns la suma de 200.000 de dolari, judecătorul s-a implicat activ încă din faza în care procurorii derulau ancheta penală.

Hărțuit de oamenii lui Cornel Pârvu, dar și de judecătorul Tudoran, procurorul Marius Vasile nu a cedat și în 2002 i-a trimis în judecată pe primarul Marin Luțu și pe un funcționar pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în înscrisuri, uz de fals. Evident, pe latură civilă, procurorii au cerut atunci și desființarea contractului privind construcția și administrarea Târgului Aleea Castanilor”, dezvăluie sursa citată.

Citiți în întregime dezvăluirile AICI.

author avatar
Andrei Coman
665 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger