AcasăNewsDecor de război la Marsilia: o clădire s-a prăbușit, în urma unei...

Decor de război la Marsilia: o clădire s-a prăbușit, în urma unei explozii! 10 oameni sub dărămături, 6 răniţi (VIDEO)

Prăbuşirea unei clădiri cu patru etaje din centrul Marsiliei, al doilea oraş ca mărime din Franţa, s-a soldat cu rănirea gravă a cel puţin 6 persoane.

„Există suspiciuni puternice că o explozie a provocat prăbuşirea, dar trebuie să fim foarte atenţi la cauze în această etapă”, a afirmat Christophe Mirmand, prefectul regiunii din sudul Franţei.

Au căzut şi alte două clădiri

Autorităţile au anunţat, la scurt timp, că şi o a doua clădire s-a prăbuşit, iar o a treia construcţie s-a dărâmat parțial, iar oamenii au fost evacuați din aproximativ 30 de clădiri din zonă. Construcţiile care s-au prăbușit pe Rue de Tivoli nu erau cunoscute ca având probleme structurale.

În momentul exploziei iniţiale, în jurul orei 00:40 (22:40 GMT), „totul s-a cutremurat, am văzut oameni alergând şi era fum peste tot, clădirea a căzut înspre stradă”, a declarat un martor. El a explicat că deţine un magazin de alimente care funcţiona pe timp de noapte pe strada unde clădirea s-a prăbuşit.

Operaţiunile de salvare sunt complicate de „un incendiu în dărâmături” care „împiedică trimiterea câinilor şi a echipelor specializate în căutarea eventualelor victime care s-ar afla sub dărâmături”, a spus primarul din Marsilia, care a adăugat că există posibilitatea ca numărul victimelor să crească.

Nu au reuşit să numere victimele

Membri ai Batalionului Naval de Pompieri din Marsilia nu au reuşit încă să facă un recensământ al persoanelor care s-ar fi putut afla în clădirea prăbuşită, al cărei moloz blochează strada.

A fost deschisă deja o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incidentului, dar se bănuieşte că ar fi vorba despre scurgeri de gaze.

În noiembrie 2018, opt persoane au murit în prăbuşirea a două clădiri dintr-un alt cartier din Marsilia. Aceste clădiri se aflau într-o stare gravă de insecuritate, într-un oraş în care 40.000 de oameni locuiesc în mahalale, potrivit ONG-urilor.

author avatar
Andrei Ștefan
356 afisari

9 COMENTARII

  1. Ha ha ha, acolo au fost tampitii aia care preparau koka-ina ce o trimit baietii de la cia la actorasul ratat si pitikot din Kievul azovist-banderist, dar e clar ca nazistii atei din Franceistan nu o sa admita asa ceva !! Daca v-ati uitat la serialul Narcos, a fost o faza din asta si in US of A, intr-o cladire, la etaj, negrisorii preparau ceva faina, aia nu au fost atenti, ca majoritatea toti erau prajiti, si au sarit frumos in sus si in aer, cu tot etajul superior cu tot !! Ha ha ha, auzi acolo, cica trebuie să fim foarte atenţi la cauze în această etapă 🙂 Da, bai nazitilor tampiti, bagati si voi ceva dume despre extraterestrii, sigur aia au fost 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger