AcasăNewsDeconcentratele se rezolva in vara, judetele asteapta pana la toamna

Deconcentratele se rezolva in vara, judetele asteapta pana la toamna

Daca de reorganizare teritoriala nici nu poate fi vorba, PDL va continua cu reorganizarea deconcentratelor, anunta Elena Udrea.

Desi refuzul UDMR-ului a pus capat reorganizarii administrative dorite, democratii nu se lasa si reorganizeaza deconcentratele pe modelul propus, respectiv de opt regiuni.

„Cel putin la mine la minister deja am proiectul pentru Inspectoratul de Stat in constructii, pe care il reorganizam pe forma actualelor regiuni de dezvoltare economica  si vreau sa va spun ca avem o reducere de 18% la personal si de vreo 15% la cheltuieli, plus faptul ca o multime de sedii din fiecare judet raman disponibile si le putem pune la dispozitia primariilor.

Va ramane un inspectorat la nivelul fiecarei regiuni, iar la nivelul fiecarui judet vor ramane doar inspectori” a precizat pe tema Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii. Udrea a subliniat si ca tema reorganizarii administrativ-teritoriale este mult prea importanta pentru a fi abandonata, prin urmare ea se va redeschide la toamna, cand PDL spera sa gaseasca totusi o solutie acceptabila si de catre UDMR.

author avatar
Simona Badulescu
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger