AcasăNewsDeclaratiile lui Traian Basescu, in atentia CSM

Declaratiile lui Traian Basescu, in atentia CSM

Horatiu Dumbrava, unul dintre reprezentantii Consiliului Suprem al Magistraturii, a anuntat ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, a facut o serie de acuzatii extrem de grave.

Dumbrava s-a referit la declaratia cum ca „unii procurori au actionat la comanda unui cunoscut jurnalist”, dar si la declaratia cum ca „unul dintre candidatii de la alegerile prezidentiale este ofiter sub acoperire”.

Conform digi24.ro, Dumbrava a depus o solicitare pentru anchetarea declaratiilor facute de Traian Basescu, informatiile dezvaluite de presedinte urmand a fi cercetate de conducerea Consiliului Suprem al Magistraturii.

Judecatorul Horatiu Dumbrava sustine ca, daca cele spuse de Traian Basescu sunt reale, trebuie sesizata de urgenta Directia Nationala Anticoruptie.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din aceasta toamna este ofiter sub acoperire si ca va divulga numele acestuia dupa ce vor fi depuse toate candidaturile oficiale, daca respectivul nu-si va completa CV-ul cu informatiile ce il recomanda ofiter sub acoperire.

author avatar
Cristi Ionita
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger