AcasăNewsDeclaratii politice cu toate panzele sus

Declaratii politice cu toate panzele sus

Neagu Djuvara s-a suit in barca lui Basescu

Dupa ce a cernut cu privirea sa de istoric si liberal clasa politica, Neagu Djuvara a ales un singur bob: Traian Basescu.

Neagu Djuvara s-a suit in barca lui Basescu

Personalitate ”foarte bizara”, care are si ”foarte multe bube in cap”, Basescu scapa doar cu pomenirea in treacat a ”chestiei cu vanzarea flotei” si aprecierile deplasate facute la adresa Regelui Mihai. In schimb, adversarii sai sunt desfiintati, Djuvara rezervand partea leului liderilor USL, Crin Antonescu si Victor Ponta: doi ”smecheri” care formeaza ”o echipa mai rea decat Basescu” si care il au ca mentor pe ”criminalul” de Ion Iliescu, scapat nejudecat dupa ce, in 1989, ”el cu cei 39 de generali au tras in popor pentru a ramane ei la putere”.

Djuvara nu l-a iertat nici pe uselistul de pripas Gigi Becali: ”E un primitiv, un cretin profund, cum poti sa faci politica cu astia?”. Desi opinteste sa-l termine pe Ponta, Dan Diaconescu nu este nici el pe placul liberalului nonagenar: ”Si-a facut o avere prin santaj. Individul este un suspect, el ar merita sa fie judecat pentru diverse combinatii necinstite pe care le-a facut pentru a-si strange aceasta avere. Mie mi-e scarba de un tip ca asta”.

author avatar
Simona Badulescu
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger