AcasăNewsDeclaratii pline de durere de pe patul de spital! Cascadorul Szobi Cseh:...

Declaratii pline de durere de pe patul de spital! Cascadorul Szobi Cseh: „Chiar nu mai pot!”

Chiar daca trece prin clipe grele, cascadorul Szobi Cseh si-a gasit puterea si a acordat un interviu in care a vorbit despre starea lui de sanatate, chiar de pe patul de spital.

Actorul a spus ca desi rezultatele analizelor sunt mai bune, boala il macina cu fiecare zi care trece.

„Acum sunt şi paradit de la mii de gauri pe care mi le-au dat, e normal, ca sistem el se retrage nu ma vrea, nu mai vrea. Chiar nu mai pot, nu mai pot sunt satul nu mai pot”, a spus Szobi Cseh despre inca o problema cu care se confrunta – o infectie la rinichi pe care ar fi capat-o chiar in spital.

In plus, acesta a marturisit ca are sufletul greu dupa ce a aflat ca sala unde antrena copiii defavorizati i-a fost luata de cei de la Prima Sectorului 3 din Capitala.

„Am avut o colaborare extraordinara cu aceasta scoala si brusc, in doua zile, ai 400 de reclamatii. Cui nu-i bate la ochi? Este chestie penala aici ca tu fortezi saracii parinti să vină acolo si sa faca fals. Mi-am luat avocat si o sa raspunda in fata legii”, le-a spus cascadorul jurnalistilor de la Romania TV.

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a avut grija sa ii dea aceasta veste trista, chiar pe patul de spital. Actrita Carmen Tanase a fost foarte revoltata de ce i s-a intamplat cascadorului si a povestit fapta pe contul de Facebook.

Citeste si:

Veste TRISTA pentru Szoby Cseh, chiar pe patul de spital!

author avatar
Anca Murgoci
1.671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger