AcasăNewsDeclaratii incendiare, la eliberarea din arest! Radu Mazare: "Totul este facut la...

Declaratii incendiare, la eliberarea din arest! Radu Mazare: „Totul este facut la comanda lui Traian Basescu”

Eliberat din arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, Radu Mazare, primarul Constantei, a facut o serie de declaratii incendiare.

Radu Mazare sustine ca toate actiunile spectaculoase puse la cale de DNA, in aceasta perioada, sunt facute la comanda lui Traian Basescu, presedintele Romaniei.

Primarul Constantei anunta ca „procurorul care m-a acuzat pe mine, l-a acuzat si pe Nicusor Constantinescu. Iar judecatorii au facut, in cele din urma, dreptate. Este inacceptabil asa ceva”.

Radu Mazare sustine ca nu a fost citat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si anunta ca „statutul de procurori blocheaza economia Romaniei”.

Primarul Constantei l-a invinovatit pe Traian Basescu pentru ca „un om precum Nicusor Constantinescu, bolnav de cancer, este haituit de procurorii DNA”.

De asemenea, Radu Mazare a lamurit situatia relatiilor pe care le are cu afaceristul Avraham Morgenstern si cu Elan Schwartzenberg. Despre primul, Radu Mazare a precizat ca a pierdut 300.000 de euro la constructia cartierului social „Henri Coanda” si ca nu va mai construi in Romania, iar despre al doilea, Mazare a precizat ca este „doar un bun prieten”.

author avatar
Cristi Ionita
914 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger