AcasăNewsDeclaratie socanta a Niculinei Stoican, dupa arestarea sotului ei: "In sfarsit sunt...

Declaratie socanta a Niculinei Stoican, dupa arestarea sotului ei: „In sfarsit sunt linistita!”

Vasile Stanescu, sotul Niculinei Stoican, celebra cantareata de muzica populara, a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare.

Povestea dateaza de mai bine de un deceniu, insa abia marti seara a venit decizia finala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Vasile Stanescu era implicat intr-un dosar de spalare de bani alaturi de nume grele ale interlopilor din Capitala, in frunte cu celebrul Genica Boerica.

Stanescu a fost acuzat ca a prejudiciat statul cu 13,6 milioane de lei. Barbatul s-a prezentat singur la cea mai apropiata sectie de politie, pentru a fi incarcerat, insa nu inainte de a efectua, impreuna cu Niculina Stoican, mai multe cumparaturi.

Desi apropiatii se asteptau ca interpreta de muzica populara sa clacheze in momentul aflarii verdictului, Niculina Stoican a incasat lovitura mai demna ca oricine. Ba chiar a facut o declaratie socanta precizand ca „in sfarsit sunt linistita”.

Niculina Stoican spune ca este multumita ca povestea s-a incheiat, desi verdictul nu a fost cel dorit. Totusi, artista este increzatoare ca cei doi vor trece cu bine peste momentul extrem de dificil.

„Intr-adevar este un moment foarte dificil, dar nu cred ca este un moment de neinvins. Voi fi alaturi de Vasile in continuare, pentru ca este sotul meu si trebuie sa-i fiu alaturi si in asemenea momente, nu numai la parada. Suntem impreuna de 25 de ani si am trecut cu bine si peste alte piedici pe care ni le-a pus viata” a precizat Niculina Stoican.

author avatar
Cristi Ionita
2.617 afisari
Zenville

Ultimele știri

Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să acord vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024

Voucherele de vacanţă au produs discriminări în societate şi au generat pagubă în bugetul statului. De aceea, e posibil ca anul 2024 să fie...

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...
proger