AcasăNewsDeclaratie socanta a Niculinei Stoican, dupa arestarea sotului ei: "In sfarsit sunt...

Declaratie socanta a Niculinei Stoican, dupa arestarea sotului ei: „In sfarsit sunt linistita!”

Vasile Stanescu, sotul Niculinei Stoican, celebra cantareata de muzica populara, a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare.

Povestea dateaza de mai bine de un deceniu, insa abia marti seara a venit decizia finala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Vasile Stanescu era implicat intr-un dosar de spalare de bani alaturi de nume grele ale interlopilor din Capitala, in frunte cu celebrul Genica Boerica.

Stanescu a fost acuzat ca a prejudiciat statul cu 13,6 milioane de lei. Barbatul s-a prezentat singur la cea mai apropiata sectie de politie, pentru a fi incarcerat, insa nu inainte de a efectua, impreuna cu Niculina Stoican, mai multe cumparaturi.

Desi apropiatii se asteptau ca interpreta de muzica populara sa clacheze in momentul aflarii verdictului, Niculina Stoican a incasat lovitura mai demna ca oricine. Ba chiar a facut o declaratie socanta precizand ca „in sfarsit sunt linistita”.

Niculina Stoican spune ca este multumita ca povestea s-a incheiat, desi verdictul nu a fost cel dorit. Totusi, artista este increzatoare ca cei doi vor trece cu bine peste momentul extrem de dificil.

„Intr-adevar este un moment foarte dificil, dar nu cred ca este un moment de neinvins. Voi fi alaturi de Vasile in continuare, pentru ca este sotul meu si trebuie sa-i fiu alaturi si in asemenea momente, nu numai la parada. Suntem impreuna de 25 de ani si am trecut cu bine si peste alte piedici pe care ni le-a pus viata” a precizat Niculina Stoican.

author avatar
Cristi Ionita
2.614 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger