AcasăNewsCristian Cioaca in instanta: Sunt VINOVAT!

Cristian Cioaca in instanta: Sunt VINOVAT!

Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, s-a prezentat, marti, la Tribunalul Arges, pentru un nou termen al procesului. Fostul politist a declarat ca este vinovat, insa nu pentru uciderea avocatei ci pentru faptul ca s-a insurat cu ea.

Cioaca a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Colibasi – unde se afla in detentie, la Tribunalul Arges, unde a avut loc un nou termen al procesului in care este judecat pentru omor calificat si profanare de morminte, scrie realitatea.net.

Maria Vasii, avocata apararii, a solicitat retrimiterea cauzei catre procurori, spunand ca dosarul reprezinta o „mare eroare judiciara”.

„Solicitam recuzarea judecatorului, considerand ca rechizitoriul este incorect intocmit, cu lacune. Judecatorul a validat rechizitoriul intocmit de procurori, considerandu-l corespunzator. Cazul lui Cristian Cioaca este o copie la indigo a cazului Anca, o mare eroare judiciara. Am prezentat in sustinerea cererii 22 de motive, printre care incalcarea dreptului la aparare, faptul ca instanta a fost ilegal sesizata sau lipsa unor probe de la dosar”, a declarat avocata lui Cioaca, in sala de judecata.

Cererile au fost, insa, respinse de magistrati, fostul politist fiind apoi intrebat daca vrea sa dea vreo declaratie. Cioaca a precizat ca nu beneficiaza de un proces corect. „Nu sunt vinovat de crima, ci de faptul ca m-am casatorit cu ea. Nu consider ca beneficiez de un proces corect”, le-a spus acuzatul magistratilor.

Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 30 aprilie, urmand sa se decida asupra prelungirii termenului de arestare preventiva a inculpatului Cristian Cioaca.

author avatar
Alina Costache
1.405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger