AcasăNewsAvocata Maria Vasii: "Cioaca ar putea fi pus in libertate AZI"

Avocata Maria Vasii: „Cioaca ar putea fi pus in libertate AZI”

cristian cioacăCristian Cioacă și-a dat în judecată propriul fiul. Mișcare surprinzătoare din închisoare

Luni, la Curtea Suprema are loc un nou proces in dosarul „Elodia”, inca de la primele ore ale diminetii judecandu-se recursul declarat de Cristian Cioaca impotriva incheierii Curtii de Apel Pitesti, din 14 octombrie 2013, prin care a fost mentinuta masura de arestare preventiva a principalului suspect.

cristian cioacă

Cu toate astea, avocata lui Cioaca este extrem de optimista, ea fiind aproape convinsa ca inculpatul va fi eliberat curand, bazandu-se pe faptul ca ar fi fost manipulate probele de la dosar.

„Chiar va rog sa scrieti acest lucru (n.r. – despre posibila punere in libertate a ex-politistului) cu litere mari de tot! Si asta pentru ca acum avem acest element de noutate: la Curtea de Apel Pitesti, pe 16 0ctombrie 2013, s-a vazut modul in care s-au manipulat probele in acest caz. Abia acum este evident ca arestarea clientului meu nu are nicio baza legala”, a declarat avocata Maria Vasii, pentru ring.

La aceasta ora procesul s-a incheiat iar Curtea a ramas in pronuntare.

author avatar
Alina Costache
771 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger