Cauta

„Declaratie” muzicala a lui Basescu, dupa cinci zile de proteste – VIDEO

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, cei trei matinali de la Radio 21, au reusit sa obtina in premiera o “declaratie” de la Presedintele Romaniei, Traian Basescu, dupa ce acesta a mentinut tacerea timp de cinci zile, de la momentul inceperii protestelor declansate de demsia doctorului Raed Arafat din functia de subsecretar de stat.

“Declaratia” lui Traian Basescu nu este una formala, asa cum ne-a obisnuit, ci este o parodie muzicala interpetata pe fundalul unuia dintre hiturile momentului, “Ai Se Eu Te Pego”, a brazilianului Michel Telo. ” Bine, bine, in tara totu-i bine! Dar eu ma intreb de ce ma injura toti pe mine? Rusine!! Rusine!! V-am ajutat pe toti numai sa traiti bine!”, canta Presedintele Romaniei pe ritmurile braziliene ale piesei, intrebandu-se cu ce a gresit in perioada mandatului sau.

“Am reusit sa obtinem o “declaratie” inedita de la Presedintele Romaniei, Traian Basescu. Este vorba despre una muzicala, in care domnul presedinte canta despre toate lucrurile bune pe care le-a facut in perioada mandatului. Cu ajutorul colaboratorilor matinalului de la Radio 21, am reusit sa creem o parodie muzicala reusita, care a fost foarte bine primita de public”, spune Manuel D. Dinculescu despre “declaratia” presedintelui Basescu.

“Declaratia” muzicala a generat multe reactii pozitive din partea ascultatorilor emisiunii, iar matinalii au promis ca vor incerca sa vina cu idei pentru alte astfel piese, la fel de creative si amuzante.

[youtube]Bx0nevc9g_g[/youtube]

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version